Reklama

Reklama

Jamieho rodinné Vánoce

(pořad)
  • Česko Jamieho Vánoce (více)
Reality-TV / Rodinný
Velká Británie, 2009, 30 min

Účinkují:

Jamie Oliver
(další profese)

Obsahy(1)

V celé této sérii vám Jamie ukáže spoustu skvělých tipů a receptů, které vám pomohou mít vánoční pohodu. Klasická příprava receptu na nejlepší krůtu a úžasnou omáčku a dokonalé pečené brambory. Zhlédneme krásné a vtipné nápady jak pohostit nečekané hosty. Nezapomeneme ani na zbytky jídla - ty se dají skvěle upravit a vytvořit z nich skvělé a chutné delikatesy. Natáčelo se přímo u Jamieho doma, spolu s celou jeho rodinou, která mu pomohla vám ukázat, že když se všichni zapojí do práce, vaření na Vánoce může být pohodové a zábavné. Také jsme se k němu připojili na vánoční večírek s přáteli a rodinou. takže si budete moci vyzkoušet nějaké skvělé tipy. A uvidíte, jak kamarádi pomáhají s přípravou pokrmů. V sérii nám Jamie ukáže, jak se správně připravit, a jak si v klidu odpočinout před vánočním veselím a před příchodem prvních hostů. To je Jamieho vánoční poselství: když každý přiloží ruku k dílu, nikdo nezůstane uváznutý v kuchyni sám. Série také uvádí některé velmi speciální a překvapivé hosty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Paity 

všechny recenze uživatele

Chcete se podívat, jak to vypadá u Jamieho doma? Tenhle chlápek si tam pozval televizní štáb a ukáže jim, jak se umí otáčet i na hod Boží. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Já, která miluje všechny vánoční díly nejrůznějších pořadů, si Jamieho rodinné Vánoce užívám i teď v létě. Není to tak MOC vánoční (když pominu výzdobu), jako třeba podobný pořady od Ramseye či Lawson, ale tím nechci říct, že by to bylo lepší či horší. Já si to prostě užívám a líbí se mi to moc. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

V této speciální epizodě nám "gurmánský mág" Jamie Oliver ukáže svůj odlišný pohled na úpravu některých klasických vánočních pokrmů. Vy a vaše rodina uvidíte nejen vaření úžasných svátečních jídel, ale i návštěvu Jamieho přítele Gennara Contalda, který předvede svůj unikátní italský styl vaření. ()

Reklama

Reklama