Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (64)

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Za mě jeden z nejlepších seriálů. Tedy první série, té bych klidně dala 10 hvězd, pak už to bylo horší, ale pořád vysoká kvalita a snad až na 3 díly mě to bavilo. Ke konci mě štvala Tokio, ale jinak super zážitek, něco jiného, jinak natočeného :-)

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

Ufff. Miluju Papírový dům, Berlína nemusím. Námět, kamera, loupež super. Ale bohužel toto je jen asi 30 % filmu, zbytek se točí kolem love story a je toho tady až moc.... Nejvíc mě bavil Bruno s Keilou, celkově mi jejich chování přišlo nejvíc v souladu s mou představou seriálu - ano, je tam love story, ale zároveň jejich chování má logiku, nechovají se nijak extra pitomě a jejich činy mají opodstatnění. Naopak mě velmi štval Berlin, to fakt nechápu tu lásku, protože byl tak extrémně slizký.... brrr.... a taky cameron s Roiem, co prováděli po loupeži, to byl masakr :-(, první dva díly mě bavili, pak už jsem je přetáčela.... Celkově jsem dost přetáčela, ale i tak tam byla místa, co mě bavila.

plakát

Havel (2020) 

A mně se to líbilo. Rozhodně top role Olgy, kterou Aňa zahrála excelentně. Bavil mě i Dvořák a Seidlová. Celkově dobře zvolení herci a Havlovo poselství. Nešla jsem do kina s očekáváním a odcházela jsem se slzami v očích. A i když se na to zapomíná více a více, ta "Pravda a láska MUSÍ zvítězit nad lží a nenávistí." I kdyby na chleba nebylo.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

nejlepší seriál, jaký jsem zatím viděla. A to se nepovažuji za fanouška fantasy.... nádherné kulisy, děj je naprosto nečekaný, některé pasáže jsou natočené lépe než si je člověk představuje z knížky.. úžasné.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

nevím proč 5 hvězd, když jsem v hodnocení většinou dost kritická.... poslední dobou se mi málokdy stane, že si před půlnocí pustím unavená film a vydržím u něj do tří do rána... je to zvláštně natočené, realistické, DiCapria moc nemusím, v tomto filmu ho žeru... celek je tak zvláštní, povrchní, nevím zda bych se na něj musela dívat znova, ale tak krásně vystihuje dnešní společnost. bohužel.

plakát

Něžné vlny (2013) 

nic jsem od toho nečekala. Oproti jiným, naprosto příšerným českým filmům jsem si u tohoto odpočinula. Jen volba hlavního hrdiny mi v porovnání s hlavní hrdinkou přišla poněkud nešťastná...

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

za mě ano... dlouho jsem se u filmu tak nezasmála.. netradiční, nečekaně originální, tak trošku parodie, plné úžasných hlášek a co víc - výborní hlavní hrdinové ;)

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Mně se tedy film vůbec nelíbil, Přišlo mi to jako švédská napodobenina Foresta Gumpa... (řečeno s nadsázkou). Stařík mi byl krajně nesympatický a prostě celek na mě působil jako jedno velké klišé...

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

je to tak 50:50.... ale co mě přinutilo dát pouhé dvě hvězdy je to, že to byla strašně často strašná nuda.... a nezachránilo to ani výborné herecké obsazení, úžasná kamera, krásné prostředí a to že jsem milovníkem Pána prstenů....