Reklama

Reklama

Faktor strachu

(pořad)
  • Velká Británie Fear Factor
všechny plakáty
Reality-TV
Velká Británie, 2002, 60 min

Obsahy(1)

Máte dost odvahy překonat své fobie? Bojíte se výšek? Sníte za tučnou odměnu cokoli? Soutěžícím v této adrenalinové show odvaha rozhodně nechybí... (oficiální text distributora)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Nikdy to nebude Fear Factor z USA, ale jako takovou zábavu, když vstaneš, nechce se ti vůbec přemýšlet a jenom si užívat snídani a k tomu koukat, jak dvě skupinky "vševědoucích a všeumělů" zápasící s výškou, hady, brouky a různými fóbiemi, tak pro tento účel je pořad dobrý.

Což je ovšem už horší je skutečnost, že ačkoli to je prostě nekvalitní pořad, tak pořád fandím určité skupině lidí a to i přesto, že mi někdy neuvěřitelně lezou na nervy. Nejlepší to bylo dnes, jak na začátku jsem jasně fandila zeleným (ta tzv. "spisovatelka, co píše knihu o svém životě" z červených mě štvala), tak jakmile jsme se blížili ke konci, tak jsem spíše začala fandit červeným. No a hele, vyhráli to, o jednu sekundu, a právě na to jsem myslela než se tak stalo :) Bohužel je to mínus: předvídatelnost výsledku. Nemám ráda, když je něco předvídatelné.

Mínus dávám pak také za to, že úkoly prostě jsou horší než v USA verzi a navíc nejsou originální, v USA verzi takové taky měli a často i lepší.

Bernyz

Bernyz (hodnocení, recenze)

Zajímavost: britská, australská a jihoafrická verze se natáčely společně v Jižní Africe.

Reklama

Reklama