Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Dávat něčemu takovému 5 hvězdiček, fakt ne. Záhadně opuštěné sklady, kde se vzaly tu se vzaly jen tak opuštěné bez majitelů. Ne, je to hezky připravené a načančané jako prase. Jinak při nudných dnech, když pominu ,,hraný dokument" se na to dá jen tak podívat a zjistit, co vše za věci používané k životu mohou existovat... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem si na tento pořad musel zvykat, protože jsem předtím viděl Auction hunters , ale když jsem si na ten souboj čtyř borců ( velice dobře vybrané různé typy osobností a velmi showmenské ale nepřehrávající ) musím ho hodnotit výe. Jen se mi nelíbí, že tam oceňujou věci od oka a bere se to jako, že to vydělali ( to je oproti Auction hunters kde dostávají prachy na ruku hendikep ) , ale zase jsou tady natvrdo ukázány neúspěchy a prohry. ()

Reklama

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Na jedno podívání dobré, ale pak už je to o tom samém. Možná by mi to bylo sympatičtější, kdyby tam nebyli ti samí lidé, kteří nepůsobí zrovna nejlepším dojmem. Je to stále na jedno brdo. Buď budou mít štěstí a koupí si dobrou garáž plnou harampádí a nebo ne. O tom to je. Někdy je i zajímavé, co najdou, ale jinak je to o ničem. Nic mi to nedá.. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Barry Weiss je to nejlepší, proč se na tento pořad dívat. A Brandi ... no do porna s ňou a hned za ní Casey. Ale teď vážně, jako reality show je to zábavné a chytlavé. Ano, je to částečně fejkové jako PawnStars ale ten fejk spočívá spíš v tom odhadování hodnoty nalezených věcí. Samotné aukce a hlavně obsah kójí fake není, takhle to tam prostě funguje, byť spousta aukcí probíhá online na netu. Nemáš prachy na zaplacení, smůla končíš a jdeme do dražby. A pokud někomu přijde divný, že se v kóji můžou najít obrazy za několik mega, no je to neuvěřitelný ale i to se stává. Po shlédnutí spinoffu z Texasu zvyšují hodnocení, i kvůli sympatiím ke zdejším dražitelům. ()

Tritonek 

všechny recenze uživatele

Možná, že na to mělo velký vliv, že jsem viděl většinu dílů z první a druhé série v rychlém sledu za sebou (promítání na Silvestru s kamarády), ale pobavilo mě to a utvrdilo, že Amerika je zemí neomezených možností, kde jsou všechny sny možné a živit se dá čímkoliv, jinak Barry je sympaťák, Dan má kadenci slov vyšší než kulomet vzor 58 a závěrem jako Dave dodávám YUUUP! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jarrod bol trikrát zadržaný za distribúciu psychotropných a omamných látok. Za svoju nerozvážnosť si odsedel celkovo šestnásť mesiacov v štátnom väzení. Prvá možnosť angažovať sa v tomto odvetví dostal od svojej tety, ktorá vlastnila skladovacie zariadenia. Predtým sa ešte snažil preraziť v biznise s hypotékami, ale márne. Postupom času si so svojou partnerkou otvorili bazár. A ako sa dostal k účinkovaniu v reality show? Úplne náhodou. S producentmi show sa stretol na aukcii v Harbor City v Kalifornii. Mal to šťastie, že práve riešili, koho by do novo vznikajúceho programu obsadili. (Raccoon.city)
  • V jednom sklade sa našla dokonca urna s popolom psieho miláčika. Ostatky boli vrátené majiteľovi. (Raccoon.city)
  • Zběratel Barry je jediná postava, která si část vydražených předmětů nechává, ostatní se téměř vše snaží prodat. (dmk)

Reklama

Reklama