Reklama

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Ač byl tento projekt od počátku nízkorozpočtový, jakmile byl sepsán scénář, přitahoval pozornost lidí z castingu a taktéž agentů. V tomto filmu si většinou zahráli přátelé a známí režiséra, scenáristy a producenta, kteří vybírali z bolivijských herců a herců z USA. Komparsisté byli většinou z Mexika. (Lynette)
  • Spolupráce dvou režisérů tohoto snímku začala úplnou náhodou. Místní mexická hvězda akčních snímků Alejandro Alcondez zavolal jednoho dne večer bolivijskému herci, režisérovi a scenáristovi Rodrigovi Patiñovi, zda by s ním nespolupracoval na připravovaném novém projektu určenému na trh pro USA a pomohl mu s režií. Potřeboval totiž i anglicky mluvícího režiséra a právě Rodrigo Patiño anglicky uměl, protože v 90. letech studoval filmovou školu v USA. (Lynette)
  • Jeden z režisérů tohoto snímku Rodrigo Patiño prohlásil, že casting byl velmi vyčerpávající. Trval tři měsíce a konal se v Los Angeles v Kalifornii a v Mexiku, kde si v Chihuahua vybral do filmu několik lidí z místních divadel. Druhý z režisérů tohoto snímku Alejandro Alcondez naopak vybíral scenérie do filmu a místa natáčení. Dle jeho slov se natáčelo v mexickém Chihuahua, tj. jeden z 31 států Mexika, na více než 30 místech, např. v poušti, v jeskyni, ve vlaku, v katedrále, v ulicích, na hřbitovech, na mostech či v domorodých komunitách, s více jak 25 herci a to po dobu 4 a půl týdne. Štáb se skládal z lidí z Mexico City, Monterrey, Los Angeles a New Yorku. (Lynette)

Reklama

Reklama