foto

Nicole Paggi

  • nar. 15.8.1977 (41 let)
    Travis County, Texas, USA

Biografie

Americká herečka celým jménem Nicole Collier Paggi se narodila 15. srpna 1977 v Travis County ve státě Texas. Vyrůstala v Austinu. Dva roky strávila studiem v Los Angeles a New Yorku, aby se mohla stát herečkou. 

Kariéru odstartovala v roce 2001 televizním seriálem Pasadena. Ztvárnila Jennie Bradbury v třinácti epizodách. Bohužel seriál nebyl úspěšný a stanice Fox se ho rozhodla následující rok zrušit. Ve stejném roce, co byla Pasadena zrušena, získala roli Britney v seriálu Providence

Její prvním filmovým počinem se stal méně známý televizní film Expert Witness z roku 2003. Její další televizní film téhož roku byl Ledový zásah. Zahrála si Marii Blanchard po boku Teda McGinleyho, se kterým bude jestě spolupracovat. 

V roce 2003 získává roli v seriálu Hope & Faith. Hraje Sydney Shanowski. Tuto roli ztvárnila po boku Teda McGinleyho ve 22. epizodách. O rok pozdějí si zahraje v šesti epizodách seriálu One on One. Po těchto úspěších získává pouze epizodní role. Výjimkou je seriál Kriminálka Las Vegas, kde si zahrála ve třech epizodách.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2015 How Not to Propose (TV film)
2012 Družička v utajení (TV film)
2007 Cielito lindo
2005 Všechna naše tajemství (TV film)
2003 Ledový zásah (TV film)

TV seriály

2011 Mad Love (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jsme jedné krve (S09E04)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami - New York - Nonstop (S02E23)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2002 Fastlane (TV seriál)
Glory Days (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na prodej (S03E03)
2001 One on One (TV seriál)
Pasadena (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace