foto

Adam Rodriguez

  • nar. 2.4.1975 (42 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Měří 182 centimetrů a je ve znamení berana. Jeho celé jméno je Adam Michael Rodriguez. Otec Ramon pracuje na Collage v Brooklynu (NY), matka Janet a má mladší sestru Vanessu. Jako první muž z jejich čtyřleté generace nemusel narukovat do armády.

Vystudoval střední školu a Clarkstown High School North v New York City. Chtěl se stát dřevorubcem, než se stal hercem pracoval jako burzovní makléř. Jeho první láskou byl sport - baseball. Učí se hrát na kytaru. Objevil se v reklamě na Coca-Colu.

Objevil se ve videoklipu Jennifer Lopez "If You Had My Love" a pak i se seriálovým kolegou Rory Cochranem ve videoklipu "Many Man" společně s Jennifer Lopez a 50 Cent's. Je částečným vlastníkem restaurace "Dolce" v Los Angeles, které spolumajitelem je Ashton Kutcher. Koupil dům v Puerto Rico a chtěl by navštívit Cubu. Od roku 2007 žije ve Venice v Californii.

V roce 2003 byl vyhlášen časopisem People Magazine's za nejsexy muže. Byl také nominovaný na "Imagen Award 2005" za nejlepší vedlejší tv roli (CSI: Miami). Pro CSI: Miami se musel naučit potápět - bral hodiny potápěčského kurzu a naučil se mluvit rusky (1. řada, 16. díl). Z jeho filmografie můžeme jmenovat třeba seriálové role v Právo a pořádek, Policie New York, Roswell nebo odpočívej v pokoji a Impostor: živá zbraň. Proslavil se ale v Kriminálce Miami jako Eric Delko...

Jakub "Rodriguez" Kučera

Herecká filmografie

Filmy

2017 CHiPs
2015 Bez kalhot XXL
Runner (TV film)
2014 Diagnóza žárlivost
Ohledně minulé noci
2012 Bez kalhot
2010 Caught in the Crossfire
Svůdníci žen
2009 I Can Do Bad All by Myself
2008 Bohica
Christmas Break
15 Minutes of Fame
2007 Cielito lindo
Zkřížené cesty
2006 Neznámý
Střepina
Thanks to Gravity
2005 Keeper of the Past
Stupeň 7: Konec světa (TV film)
2002 King Rikki
2001 Impostor: Živá zbraň
2000 Details

TV seriály

2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Killer App (S13E03)
To a Better Place (S13E02)
Wheels Up (S13E01)
2015 Empire (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Darkest Before Dawn (S02E14)
Fog of War (S02E06)
Ghosts (S02E05)
další epizody (6)
2014 Bezohlední (TV seriál)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
Zákon a nepořádek (S10E18)
V ohrožení (S10E17)
další epizody (8)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
Nezvěstní (S10E10)
Odplata (S10E09)
další epizody (11)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Útěk z vězení (S07E25)
Rozpuštěný (S07E24)
Vedlejší ztráty (S07E23)
další epizody (14)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Něco za něco (S07E11)
DeLuca motel (S07E10)
Pros o smilování (S07E09)
další epizody (20)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Gerily v mlze (S06E11)
Chůva (S06E10)
další epizody (12)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E24)
Dům na pláži (S03E23)
Pomsta (S03E22)
další epizody (13)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
Po pádu (S03E10)
Piráti (S03E09)
další epizody (25)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Temný les (S04E10)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Návnada (S02E09)
Velký bratr (S02E08)
další epizody (23)
2002 Kim Possible (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Učitel (S01E10)
Ostřelovač (S01E09)
další epizody (11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konflikt pravomocí (S02E22)
2001 All Souls (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2012 Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2007 Mother Goose Parade (TV pořad)
2003 Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2009 Busta Rhymes feat. Jadakiss & Lil Wayne - Respect My Conglomerate (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
V ohrožení (S10E17)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Dam Breakthrough (S02E12)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
V ohrožení (S10E17)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace