foto

Nestor Serrano

  • nar. 5.11.1955 (62 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nestor Serrano je americký filmový a televizní herec, narozený 5.listopadu 1955. Serrano začal svou hereckou kariéru na konci 70.let v divadelních hrách v tzv. Off-Broadway divadlech. Začátkem 80.let sdílel pódium s takovými herci jako jsou Robert deNiro, Wesley Snipes, Matt Dillon a Ving Rhames.

Jeho prvním filmem byla komedie s Tomem Hanksem z roku 1986, THE MONEY PIT. Od té doby se spíš objevoval ve vedlejších rolích ve filmech jako LETHAL WEAPON 2, BAD BOYS, THE NEGOTIATOR, EMPIRE, THE INSIDER, RUNAWAY JURY, a THE DAY AFTER TOMORROW. Serrano disponuje též bohatým rejstříkem rolí v televizních seriálech např.: ALIAS, 24, LAW a v jejich spin-off verzích – SVU a TRIAL BY JURY. Nestor Serrano hrál Bobbyho otce v episodách seriálu UGLY BETTY. Taktéž hrál postavu Victora, manažera Adrianna Tate-Duncana v seriálu 90210. Jako host se objevil v seriálu CRIMINAL MINDS v episodě Poison jako detektiv Hanover, který žádá o odbornou asistenci při vyšetřování lidí co požili LSD v New Jersey. Zajímavosti: - hraje většinou nesympatické a záporné role dobře oblečených týpků -je rodilý New Yorčan, studoval na Queens College obor počítačová věda -žije na Manhattanu se svou ženou Debbie, synem Spikem, dcerou Amelií a dvěma psy - žlutým labradorem Blackiem a Elvisem.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2017 Clinical
2016 The Horde
2015 Ana Maria in Novela Land
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
Sniper 5
2013 Notes from Dad (TV film)
Ordained, The (TV film)
2012 Povinnost a čest
Your Father's Daughter
2011 Magic City Memoirs
Partners (TV film)
2010 Secretariat
2009 Falling Awake
2008 Určitě, možná
2007 Cielito lindo
Supreme Courtships (TV film)
2006 A House Divided (TV film)
2005 Americký sen
Murder Book (TV film)
Policajtem proti své vůli
2004 Den poté
2003 Neporažený (TV film)
Porota
Replay
2002 Hodina pravdy
Impérium
Showtime
2001 Po bouři
2000 Ready to Run (TV film)
Vnadidlo
1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Počítání mrtvých
1998 Vyjednavač
1996 Denní světlo
Vyšší zájem
1995 Kouzelný klíč
Mizerové
1994 Girls in Prison (TV film)
Příběhy ze života: Nadvláda drog: Příběh Eddieho Matose (TV film)
Zbožňuju trable
1991 Love, Lies and Murder (TV film)
S partou na tahu
1990 Johnny Ryan (TV film)
1989 Brenda Starrová
Smrtonosná zbraň 2
True Blue (TV film)
1988 Police Story: Burnout (TV film)
1986 Dům za všechny peníze

TV seriály

2017 A.P.B. (TV seriál)
Signal Loss (E04)
Hard Reset (E01)
Poslední loď (TV seriál)
Tempest (S04E06)
2016 Bosch (TV seriál)
Follow the Money (S02E08)
Heart Attack (S02E06)
Poslední loď (TV seriál)
Paradise (S03E09)
Sea Change (S03E08)
In the Dark (S03E07)
další epizody (9)
Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Tíha krásy (S04E02)
2013 Graceland (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Stoupenci zla (TV seriál)
Útěk (S01E07)
Chicago Fire (TV seriál)
A Hell of a Ride (S01E24)
Revoluce (TV seriál)
Duchové (S01E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Framed (S03E12)
Castle na zabití (TV seriál)
Jackson Hunt (S05E16)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Nový začátek konce (S07E12)
Vidíš to, co já? (S07E11)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Ve jménu vlasti (S01E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Friendly Fire (S02E02)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Sen o svobodě (S06E20)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Příchod (S01E04)
New Amsterdam (TV seriál)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jed (S01E13)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S04E10)
Day 4: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S04E09)
Day 4: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S04E08)
další epizody (10)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Komplic (S01E19)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Akta X (TV seriál)
Milagro (S06E18)
1996 Moloney (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1989 Správná modrá (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace