foto

Josh Eckberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Artik
2018 Daddy's Girl
Open 24 Hours
2017 Atomica
Liga spravedlivých: Temno
2016 Virtuální revoluce
Worry Dolls
2015 Delta Justice: The Islenos Trappers War
Henry Gamble's Birthday Party
2014 Achmed Saves America
Carnada, La
Liga spravedlivých: Válka
Mech: Human Trials
2013 AMP
Broken Glass
Delivery
Hybrids
Liga spravedlivých: Záchrana světa
McCanick: Útěk před minulostí
2012 12 Dogs of Christmas: Great Puppy Rescue
Monster Mountain
True Skin
2011 Archetype
Falling Overnight
Jarní rituál
No Matter What
2010 Cielito lindo
The Fallen Faithful
2009 Americká děvčata: Odvážná Chrissa
Black Water Transit
Dokonalý únik
Vraždící anděl
2008 $5 a Day
Arráncame la vida
Chiseled
Craving, The
Good Chemistry
Invaze žraloků (TV film)
Jake's Corner
Krvavé vykoupení (TV film)
Ninjové útočí (TV film)
Návrat osamělého jezdce (TV film)
Pants on Fire
Přepadení z hlubin (TV film)
Ruka mrtvého muže (TV film)
Slovo muže (TV film)
Učebnice smrti (TV film)
V cíli čeká smrt (TV film)
V ringu smrti (TV film)
Vražedné pochybení (TV film)
Černá vdova (TV film)
2007 Akcelerace smrti (TV film)
Mladí a pohřbení (TV film)
Na mušce (TV film)
Nebezpečný let (TV film)
Osudný flirt (TV film)
2006 Každý den jsou Vánoce (TV film)
Peklo v podzemí

TV seriály

2020 Cherish the Day (TV seriál)
Catharsis (E08)
Synopsis (E07)
Nemesis (E06)
další epizody (8)
Manifest (TV seriál)
Icing Conditions (S02E13)
Call Sign (S02E12)
Unaccompanied Minors (S02E11)
další epizody (13)
Tým SEAL (TV seriál)
No Choice in Duty (S03E19)
In the Blind (S03E18)
Edge of Nowhere (S03E17)
další epizody (9)
Fargo (TV seriál)
East/West (S04E09)
Lay Away (S04E07)
Camp Elegance (S04E06)
další epizody (8)
2019 Good Trouble (TV seriál)
Twenty-Fine (S02E06)
Happy Heckling (S02E05)
Prolhané krásky: Perfekcionistky (TV seriál)
Enter the Professor (E10)
Lie Together, Die Together (E09)
Hook, Line And Booker (E08)
další epizody (10)
The Code (TV seriál)
Legit Bad Day (E12)
Don and Doff (E11)
Smoke-Pit (E09)
další epizody (11)
Manifest (TV seriál)
Estimated Time of Departure (S01E16)
Hard Landing (S01E15)
Upgrade (S01E14)
další epizody (6)
Splitting Up Together (TV seriál)
Go Out the Lights (S02E17)
Melancholicky (S02E16)
The Pump Station (S02E15)
další epizody (9)
Drápy (TV seriál)
Chicken P***Y (S03E07)
Fly Like An Eagle (S03E06)
Zaddy Was A Rolling Stone (S03E05)
Malý Sheldon (TV seriál)
Polévka mládeže a klubíčko lží (S03E10)
A Party Invitation, Football Grapes and an Earth Chicken (S03E09)
Tým SEAL (TV seriál)
Unbecoming an Officer (S03E10)
Kill or Cure (S03E09)
Danger Crossing (S03E08)
další epizody (10)
Queen Sugar (TV seriál)
I Am (S04E13)
Here (S04E12)
I'm Sorry (S04E11)
další epizody (13)
Jak prosté (TV seriál)
Poslední společná poklona (S07E13)
Reichenbachův pád (S07E12)
Nepřítel (S07E11)
další epizody (13)
2018 American Woman (TV seriál)
I Will Survive (E11)
Obstacles and Assets (E10)
The Breakthrough (E09)
další epizody (11)
Manifest (TV seriál)
Crosswinds (S01E10)
Dead Reckoning (S01E09)
Point of No Return (S01E08)
další epizody (10)
Splitting Up Together (TV seriál)
Messy (S02E08)
Paige Turner (S02E07)
Glowing Pains (S02E06)
další epizody (16)
Me, Myself and I (TV seriál)
Thanksgiving (E09)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
The Good, the Bad and the Crazy (S02E10)
Full Mental Jacket (S02E09)
Look Who's Stalking (S02E08)
další epizody (9)
Queen Sugar (TV seriál)
The Tree and Stone Were One (S03E09)
Come, Clad in Peace (S03E08)
Study War No More (S03E07)
další epizody (8)
Jak prosté (TV seriál)
Vše, co zbude, ač nepravděpodobné (S06E21)
Zuřivost (S06E20)
Rozrušený klient (S06E19)
další epizody (21)
Lovci duchů (TV seriál)
ScoobyNatural (S13E16)
2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Running Out of Time (E12)
I'm In If You Are (E11)
další epizody (13)
Me, Myself and I (TV seriál)
Home Alone (E08)
Alex vs. Rivals (E07)
New Job (E06)
další epizody (7)
Tým SEAL (TV seriál)
Rolling Dark (S01E09)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Leaving Los Angeles (S01E10)
Fifty Shades of Red (S01E09)
Crazy Scripted Love (S01E08)
další epizody (10)
Queen Sugar (TV seriál)
Dream Variations (S02E16)
Copper Sun (S02E15)
On These I Stand (S02E14)
další epizody (16)
Jak prosté (TV seriál)
Ublížíš mně, ublížíš sobě (S05E24)
Skrytý (S05E23)
Pohyblivý terč (S05E22)
další epizody (14)
Bobovy burgery (TV seriál)
Into the Mild (S07E22)
Paraders of the Lost Float (S07E21)
Mom, Lies and Videotapes (S07E20)
další epizody (10)
Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
Farewell, My Lovely (S07E19)
Choose or Lose (S07E18)
další epizody (8)
2016 Queen Sugar (TV seriál)
Give Us This Day (S01E13)
Far Too Long (S01E12)
Right Now Kapow (TV seriál)
Život uprostřed (TV seriál)
Stuck with No Rules (S01E12)
Stuck with a Winner (S01E11)
Stuck with My Sister's Boyfriend (S01E10)
další epizody (12)
Jak prosté (TV seriál)
Vyber si svůj jed (S05E10)
Druhá druhá šance (S05E09)
Klobásový jed (S05E08)
další epizody (10)
Bobovy burgery (TV seriál)
Large Brother, Where Fart Thou? (S07E05)
They Serve Horses, Don't They? (S07E04)
Sea Me Now (S07E02)
další epizody (16)
2015 Fear the Walking Dead: Flight 462 (TV seriál)
Zlatovláska a medvídek (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Cook, the Steve, the Gayle, & Her Lover (S06E06)
Nice-Capades (S06E05)
Gayle Makin' Bob Sled (S06E04)
další epizody (20)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Father of the Bob (S05E06)
Best Burger (S05E05)
Dawn of the Peck (S05E04)
další epizody (16)
2013 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
For a Few Brains More (S04E09)
T.G.I.S. (S04E01)
Bobovy burgery (TV seriál)
Bob and Deliver (S04E07)
Fort Night (S04E02)
A River Runs Through Bob (S04E01)
další epizody (5)
Young Justice (TV seriál)
Endgame (S02E20)
Intervention (S02E18)
The Hunt (S02E17)
další epizody (7)
2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
Of Predators and Prey, Part 2 (S01E10)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Deepening (S03E06)
Bad Tina (S02E08)
Synchronized Swimming (S02E03)
Young Justice (TV seriál)
Darkest (S02E09)
Beneath (S02E05)
Happy New Year (S02E01)
další epizody (6)
2011 Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
Secrets (S01E18)
Disordered (S01E17)
Failsafe (S01E16)
další epizody (5)
2010 Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
Fireworks (S01E02)
Independence Day (S01E01)

Dokumentární

2016 Generation Found
2013 Dear Mr. Watterson
2012 Dinotasia
2011 Pravda o dinosaurech (TV seriál)
2009 Extrémy se Sommerem (TV seriál)
2008 Trying to Get Good: The Jazz Odyssey of Jack Sheldon
2005 At the Green Line

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky