Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď na Zem dopadol meteorit, zachránil Kiku pred vražedným besnením matky a strýka. Pritom však sama stratila nielen vedomie, ale aj srdce. Po sérii vedeckých pokusov, ktoré si nepamätá, sa preberá s motorom v hrudníku, ktorý poháňa jej reťazovú katanu. To však nie je nič oproti zisteniu, že po Japonsku sa preháňajú krvilačné zombie. (Dexter1)

(více)

Recenze (12)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel sem, že větší ujetá nechutnost než Tokyo gore police a Machine girl prostě nebude, ale tohle? Nevim co to bylo víc, jestli ujetý nebo nechutný, ale posunulo to level uplně někam.. ja už ani nevim kam. CO TO KURVA MĚLO BEJT?? Jako já se nezlobim, že jsem to viděl, ale nedokážu pochopit, kdo tohle kurva natočí? Viděl jsem filmy od Tromy, viděl jsem filmy od Asylum, Lidskou stonožku, dokonce jsem viděl chvíli Playgirls.. ale něco takovýho jsem snad nikdy kurva neviděl.. ta poslední hodina? Souboj s týpkem probodaným katanama a autem?? Typka co má v držce zaražený ruce s vidličkou a nožem?? Litající rozšláplý mimino?? Auto uplácaný z mrtvol. Co to prostě kurva je???? Tohle si pustit s někym, tak vim na beton, že umřu smíchy.. takhle jsem jenom prostě čuměl a bylo mi faaakt zle. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Po najdlhšom intre aké som kedy videl, zhruba 45 minút, sa začalo neuveriteľné krvavé a absurdné besnenie. Japonský splatter ma nedostal ani tak svojimi gore-scénami, ale skôr perfektnými gagmi a nenápadnými odkazmi. Krv a končatiny lietajú všade naokolo a ak sa k tomu všetkému pripočítajú aj zombieci z vesmíru mám nudu na dve hoďky zabitú. Tieto filmy sú v podstate svetom pre seba a nie sú určené všetkým, no tí čo sa bez ostychu dokážu baviť na tom najnezmyselnejšom násilí sa rozhodne baviť budú. A takisto musím oceniť druhý plán, kedy sa poukazuje na preľudnenosť, čo už nie je len problémom Japonska. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

"Helldriver" mi sadol viac ako novší "Yakuza Weapon". Dôvodom bude určite hororový feeling podobný "Tokyo Gore Police" a vyzretejšia réžia Yoshihiro Nishimura, pričom plusom je voľba hlavnej predstaviteľky Yumiko Hara v úlohe Kiki s lookom podobným Eihi Shiina z TGP v úlohe Ruki, no takou kultovou postavou sa nestane, pretože skrátka nie je až takou drsňáčkou. Má to skore dve hodiny, čo je na podobný film skoro vražedná dĺžka, no našťastie je sa na čo pozerať. Nápadov má rejža stále dostatok aj keď to už nie je to WTF ako pri TGP, zato akčné scény sú teda niečo. Hlavne tá naháňačka na autách, pričom jedno je pozostavované na komplet z ľudských končatín a je jednoznačným vrcholom filmu i keď k záveru je stále ďaleko. Často krát sa to zmení na poriadne zverstvo, ale aspoň si to drží akú takú kvalitu a zbytočné žvásty idú stranou. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Další z šílených a amatérsky vypadajících splatterů z Japonska. Svoje přívržence si to jistě najde, neberu jim to. Mě se to dříve také líbilo, ale je to pořád dokola. A chybí tady už i vtip a něco nového, pořád stejné multi-gejzíry krve prostě už nebaví. Celkově je to samozřejmě blbost na n-tou, wtf šílenost. Navíc ta stopáž je příšerná, zvládl bych tak 70 min, ale skoro 2 hodiny!! To fakt požitek snižuje ... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Krvavé to je, to jo. Ale je to dost zmatené a na to, jak je to dlouhé, tak i dost nudné. Pobavily mě ale úvodní titulky až někde v padesáté minutě. Tady už se Nishimura nechal hodně unést, natolik, že myslím, bavil hlavně sám sebe a na ostatní nehleděl. Řekl bych, že před natáčením nakoupil jeden vagón marihuany, jeden hašiše, tímto v naturáliích vyplatil celý štáb včetně herců ještě před natáčením, zahodil scénář a začali jednu velkou párty, u které se natáčeli. Potěšila Asami v jedné epizodní roli. Kromě ní je jediným světlým bodem tak akorát Eihi Shiina a to hlavně tím, že ukázala, že je hodně tvárná herečka. Viděl jsem ji ve třech filmech, v každém je úplně jiná. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama