Reklama

Reklama

Little Night Fright, A

Krátkometrážní / Horor
USA, 2007, 3 min

Obsahy(1)

Vyprávět pohádky dětem před spaním je sice pěkné, ale je taky potřeba si uvědomit, co se jim začne honit hlavou, když skončíte a zhasnete světla… (SOLOM.)

Recenze (3)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Režisérka Mischa Livingstone sa vracia vo svojej “malej nočnej more“ do obdobia bábik a bubákov, jednoduchou bu-bu slučkou, trojminútovým naťahovaním o to, čoho je možné sa v detstve báť. A že to sú riadne klasické blbosti :) Mischa Livingstone, I'M AFRAID OF YOU. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Názov vlastne vystihuje podstatu tohto rodinného mini-hororu, ktorý ponúka večerný / nočný náhľad do jednej detskej izby, kde sa atmosféra pomaly zhusťuje a postupne sú zákerne ukazované strašidelné izbové zákutia, čo vyvrcholí až záverečným "baf". Celkom sa mi to páčilo a malo to veľmi pekný vizuál. Keby som mal deti a boli by večer odporné, tak by som im asi pustil toto... alebo plyn :-) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto snímku ve mně zůstali dosti rozporuplné pocity. Zatímco pointa příběhu bezesporu zajímavá je, její zpracování vystraší asi opravdu jen ty malé děti. Každopádně na tohle platí pořekadlo „ kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá“. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama