Reklama

Reklama

Malí dinosauři

(seriál)
  • Itálie I Saurini e i Viaggi del Meteorite Nero
všechny plakáty
Itálie, 2008, 26x min

Obsahy(1)

Vítejte v pravěku a vydejte se s našimi pěti dinosauřími přáteli na dlouhou cestu a pomozte jim najít jejich rodiče. Saro, Ranu, Stego, Bronto a Nunzy cestují časem, zažívají neuvěřitelná dobrodružství a s pomocí přátel jsou stále blíž a blíž svému cíli - shledání se svými záhadně zmizelými rodiči. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Phex 

všechny recenze uživatele

Už ta znělka: "Jsou príma, maj grády a taky svý kamarády..." leccos napoví o obsahu, který je opravdu špatný - italští dinosauři létají do budoucnosti a hledají tam svoje ztracené rodiče. Co díl to výlet jinam - jedno místo, jeden den, v podstatě nekonečné. Pravděpodobnost, že to dinosauři trefí je minimální. Pokud se do toho zamiluje vaše dítě obrňte se trpělivostí ! ()

Chmur 

všechny recenze uživatele

Když to vaše milovaná dcera miluje, musíte si zvyknout nebo jí to zakázat. Já si zvykl. Dokonce předvádím Bronta, Stega a další. Není to dobré, ale dá se to vydržet. Navíc každá postava je osobnost:-) ()

Jareth 

všechny recenze uživatele

Protože mám čtyřletou sestru, musím se občas kouknout na nějký z těchto dětských seriálů. Dinosauři hledají své rodiče a každý den se vypraví někam jinam v čase. Myslel jsem si že to bude nějak naučne jako je třeba byl jednou jeden člověk, jenže tady jednotlivé časové období fungují jen jako kulisy, kde hlavní hrdinové budou 26 minut dovádět. Navíc dinosauři tu mají takový ten komplex šmoulů, kde každý má jeden stereotyp, a toho se drží, a nikdy nezbaví, navíc se chovají tak divně že bych jim dal při jakém kolo jejich rozhodování pěstí. No a český dabing tomuto počinu dáva ještě korunu. ()

Reklama

Reklama