Reklama

Reklama

Za kačku svlíkačku

(pořad)
Soutěžní / Erotický
Česko, 2009, 65 min

Obsahy(1)

Mírně erotická soutěž, kterou provází atraktivní slečna a kde se dají vyhrát celkem pěkné výhry. Hraje se buď "kolo štěstí" nebo "sexeso". Pokud nevyhraje, slečna ze sebe svlékne část oblečení. (zliteonit)

Recenze (171)

Bollek 

všechny recenze uživatele

Nemám rád soutěže, kde si upravují pravidla tak, aby vidělali za každou cenu co nejvíc. Je jasné, že když nám slečna prozradí nějakou lehkou otázku, tak žádného volajícího do pořadu nepustí alespoň 10 minut. A lidi si říkají jak jsou ostatní hloupí a začne jich volat ještě víc. Když se občas nudím a spíše omylem přepnu na tento program, tak se na hezkou slečnu rád podívám, to je tak vše. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

No co už tak sledovat po Simpsonech. Je vážně těžké sehnat profesionální štětku, která má kromě bakelitových dudanů i dosti intelektu na to, aby dokázala hodinu souvisle hovořit. Asi proto se to nedaří. Fakt úplně vidím rozjařené maníky, jak po návratu z hospodské seance nedostanou žádný lepší nápad, než zavolat oné buchtě, ať je vyndá, néééé? Ovšem když dojde na lámání chleba, touha po mamonu zvítězí a točí se kolem či hraje pasiáns, nebo co to tam mají. --- Po dnešku mi to nedá a soukromě si pořad přejmenovávám na Za kačku kakačku. Protože z toho, co na nebohý lid vypustili za strigu, jsem si vážně takřka upustil do textilu. Rtěnka, ordinérně umístěná na zubech, byla ten nejmenší problém... ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Většinou akorát žasnu nad výdobytky dnešních možností plastiky. Zrovna teď je tam ženská co spíše vypadá jako chlap a kecá naprostě nesmysly.Samozřejmě na sebe cpe podvazky nebo co, k poprsí si tiskne jakési falešné bankovky nebo esa nebo jiné karty, mele nesmysly apod. Ani nevěřím,že tam ti lidé opravdu volají za 90 kč na minutu???JSTE NORMÁLNÍ??proboha!! ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Úděsná hloupost,shlédl jsem 5minut a měl jsem až až.Tokovéto soutěže já nechápu,co když někdo vůbec nezavolá,tak tam ta striptérka stojí a vykládá dávno vykládané.Ještě štěstí,že to daly o půlnoci,aspon se na to nemusím moct dívat.=10% nevím proč něco takového vzniká,hodinu vkuse se na to dívat,by byl pro mě nadlidský výkon.Proč takto zkazit reputaci Primi Cool? ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Když při pozdním surfování po televizních kanálech na tenhle "skvost" narazíte a hned nepřepnete dále, tak Vás překvapivě pobaví neuvěřitelné hlášky "moderátorky" při vytočení nějaké karty na "kole štěstí" typu "Křížovej spoďár a Léňa sundavá kalhoty". Za kačku svlíkačku jinak pouze rozšiřuje nabídku obskurních pořadů pozdních nočních hodin na českých televizních stanicích. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama