Reklama

Reklama

Zlatá horečka - Aljaška

(pořad)
Ukázka z filmu 6

Skupina ambiciózních zlatokopů žije v yukonské divočině bez připojení k elektrické síti a snaží se najít zlatý poklad. Sázky se zvyšují úměrně počtu nových horníků, nových území, nových strojů a nových způsobů těžby. Povede větší riziko k vyšším ziskům? Týmy mají obrovské, zbrusu nové stroje, s nimiž budou usilovat o největší úspěchy v celé historii pořadu. Stojí před nimi četné výzvy. Aby udržely zařízení ve funkčním stavu, budou muset pracovat bez přestávky celé hodiny. Jejich úspěch závisí na jejich schopnosti vybudovat si přátelské vztahy v rámci komunity, chtějí-li v těžbě zlata obstát. (Discovery Channel)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Todd Hoffman je znám svou nečekaně „nemilou“ povahou. Na první pohled vypadá jako milý chlapík, dle herců, kteří v pořadu vystupují, je ale opak pravdou. V některých dílech pořadu je vidět, jak zuřivě křičí na ostatní zlatokopy, což mnohokrát myslí zcela upřímně - nehledě na natáčení a scénář. Též je o něm známo, že moc nedbá na bezpečnost práce svých zaměstnanců. (martanius)
  • Jack Hoffman má protetické zuby, které si vyrobil sám s pomocí svého přítele. (martanius)
  • Tony Beets měl už od dětství rád obrovské stroje a rád si hrál s hračkami vyrobenými dle takových strojů. (martanius)
  • Todd Hoffman kdysi vyučoval na vysoké škole a také do ní nabíral nové studenty. Také hrával baseball za univerzitu. (martanius)
  • Na vysoké škole přišel Dave Turin při potyčce o všechny přední zuby. Všechny jsou tedy umělé. (martanius)
  • Technik James Harness opravdu bez morfia nemůže bolestí zad ani stát na nohou a již několit let užívá deně velké množství této látky, aby mohl vůbec chodit a normálně pracovat. Jde o následky ošklivé automobilové nehody. Od 2. série už v pořadu nikdy nevystupoval a jeho závislost a zdravotní stav se zhoršovali. Zemřel roku 2014 na mrtvici. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama