Reklama

Reklama

Šéfka

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenze (164)

cyright 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl hodnotit to, jakým způsobem se čechoslováci zhostili velmi zajímavého formátu reality show, byl by to čistý odpad (kecy o nějakém extreme castingu tvůrcům nebaštím). Tím, co z toho vytvořili, tento formát u nás odepsali podobně jako třeba Nova Big Brothera. 2*, které dávám, jsou čistě výrazem mé pokrytecké jízlivosti, se kterou se stále lépe bavím cizím neštěstím, tedy tím, jak tam parta lidí naprosto vážně ze sebe dělá úplné blbce při plnění úkolů, které mají k top managementu asi tak blízko jako krysařík k pitbullovi. Paradoxně tomu vévodí na druhé straně barikády pan Šula, který nechtěně nejvíce baví tehdy, když je smrtelně vážný, a je úsměvně trapný, když se snaží být vtipý. Za zmínku snad stojí jen vyrovnaná Nora, která je zjevně nad věcí a má z toho celého jen šoufky, a Kocián, který zjevně přišel jen ukájet svůj exhibicionismus. Pdtrženo sečteno: bavím se sice z jiných důvodů, než by si pořad zasloužil, ale bavím. ()

Rekpet 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi jak tu bylo 20 hodnocení a 5 komentářů ještě před vysíláním... Ale co už... Já na to byl zvědavý a počkal sem si, nedělal žádné ukvapené závěry ovlivněné bůhvíčím.. A tak tedy můj názor - Realisty show sama o sobě tak špatná asi nebude a jsem na to ještě celkem zvědavý... Noru ale doopravdy nemusím a výběr soutěžích je žalostný.. Půlka z nich pochází/bydlí v jiné zemi a ta druhá půlka má vlastní firmu nebo pochází z bohaté rodiny.... ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1013. hodnocený film: Původně jsem si myslel, že půjde o solidní projekt, který by mohl být zajímavý. Ale už přítomnost a nafoukanost Nory Mojsejové a její ubozí pomahači (alkoholička a zkrachovalá Ivana Christová, přecitlivělý a rádoby přísný homosexuál Libor Šula) to naprosto zabily. Navíc pak skutečně trapné úkoly nemohly znamenat nic jiného, než stažení z televizních obrazovek postupně z české i slovenské televize. 1* si akorát tenhle "pšouk" zaslouží za svou přítomnost "honibrka", který mě držel u obrazovek a slovenského "Jánošíka" Zollyho, dokud i on nezmizel z krabičky, ve které se mihotají obrázky. 1* ()

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ja som si svojho času úvodnú časť pozrela a potom už len zlomky ďalších. Spočiatku som bola zvedavá, nakoľko to bude "akčné", na rôznorodé prejavy rivality medzi súťažiacimi a aj na Norino zdrbávanie, lebo v tom je fakt jednotka (ale presne ako píše Djkoma, pôsobila, že má na šou vyhradených pár minút a vlastne ju to vôbec nezaujíma). Neviem ako vyzeral originál tejto šou, ale česko-slovenská mutácia sa nevydarila. Na tom sa nedokázala baviť ani moja škodoradostná bunka, ktorá väčšinou môže za to, že vôbec nejakú reality šou tohto razenia v telke zapnem. Nebotyčná nuda, súťažiaci sa správali ako idioti a v tých momentoch, ktoré som videla, neboli schopní správať sa ani ako tím, ani ako bojovníci za seba. "Dramatické" poňatie relácie sa niekam vyparilo, nemalo to poriadny strih ani réžiu. Jedným slovom nuda aj v rámci žánru. Keby sa na tom aspoň dalo baviť, dala by som 1*. ()

Hnedoocko 

všechny recenze uživatele

Tuto reality show jsem sledovala od začátku až do konce a upřímně, ani se nedivím, že ji postupem času začali vysílat až po půlnoci. Jsme sice jen lidi, ale je k neuvěření, jak se někdo před kamerami a "dobrovolně" dokáže chovat a vyjadřovat tak vulgárně, zvlášť, když mu jde o post managera firmy. Ivanu Christovou mám sice ráda, ale s Liborem Šulou tam jako poradci dle mého názoru byli naprosto zbyteční, protože ať se snažili jak chtěli, Nora Mojsejová rozhodla vždy po svém. Ale což, její soutěž - její pravidla. Co se mi naopak líbilo, byly úkoly. V každém kole něco zajímavého. Michal, jako vítěz, mi byl od začátku sice nesympatický, ale jako jediný (ikdyž ne po praktické stránce) na tento post měl. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno