Reklama

Reklama

Šéfka

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenze (164)

Zeck 

všechny recenze uživatele

První dvě epizody nebyly zase tak špatné. Pokud je člověk správný masochysta, pak se na tento pořad z nějákého důvodu koukal. No, po třetí epizodě je to vážně sračka první kategorie, kterou nezachraňuje absolutně nic. Soutěžící jsou spodina toho nejhrubšího zrna a stále je divákovi předhazováno, že jsou něco více než on. Protože to jsou "manažeři", nadlidi, bohové práce. Většina manažerů jsou neschopní idioti, kteří jsou na své pozici díky známostem, vítěz tohoto braku je skvěle doplní. ()

piccoli odpad!

všechny recenze uživatele

keby to videl Donald Trump pred sobášom s Ivanou, tak by pravdepodobne nad Slovákmi a Čechmi len mávol rukou, prípadne po Šéfke by si "strčil prst skrz krk" ... od tohto horší bol asi len Farmár hľadá "kravu/y"....Mojsejová...tse...shes back, shesh stronger, ritcher and ...of course...even dumber!!! ()

Reklama

Lulu13 odpad!

všechny recenze uživatele

Je sobotňajšie poludnie, zobudím sa po prehýrenej noci a chcem si pozrieť niečo čo mi dovolí vypnúť všetky mozgové bunky, ale zároveň dá zabrať mojej bránici. Siahnem teda po osvečenej klasike s názvom Nora Mojsejová, čo by primitívna ľudská kreatúra na ktorej "inteligentných" kecoch a vyberanom slovníku som sa vždy dobre bavila. Avšak aká bola realita po dopozeraní? Absolútne skazenie nálady. Psychicky labilní súťažiaci, ktorí sa predbiehajú v tom kto sa "šéfke" ako prvý vopchá do zadku vrátane slečny ktorá ma 28 rokov, v živote nepracovala a zrazu sa uchádza o mieto Top manážérky s ročným platom 100 000 dolárov. Premúdrelá Ivana Christová, ktorej IQ sa pre mňa po tejto relácii rovná našej Norike a k tomu všetkému neskutočne stupídne úlohy absolutne nezapadajúce do tejto show. Nora valcovala relácie, všetci sme sa na jej primitivizme škodoradostne bavili, ale všetkého veľa škodí a dúfam, že Šéfka je posledná relácia kde ju vídíme a korunujem ju titulom najsmradlavejší odpad! ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Obtloustlá odulá buranka s týmem podnikatelských "expertů" diriguje nesoudné, nesympatické a přihlouplé soutěžící. Tak to je skvělá ukázka komerční postmoderní tv tvorby. Diskuze ohledně podnikání jsou scestné, protože už samotné úkoly jsou debilní. Ivanka Christová působí maximálně směšně...aha já zapomněl - to byla podnikatelka roku :) . Pan Šula stříhá za 50 euro, ať vesele pokračuje dál, ale reálný svět se ho netýká, proto by měl držet tu svojí nafintěnou hubičku. Nesporně zajímavý je tam ten kretén (nařčen spolusoutěžícím z onanie!!! bože to je dno), který myslím už byl v Hledá se táta a máma. Takové chuje tam potřebují. -30%...septik! ()

maarv 

všechny recenze uživatele

Po dvou epizodách je patrný jeden zásadní rozdíl oproti originálnímu The Apprentice, který z česko-slovenské verze vytváří absurdní frašku. Zatímco v Americe touží účastníci pracovat pro respektovaného Trumpa a samotné finanční ohodnocení je pro ně sekundární (i kvůli tomu, že jsou velmi často zajištění a zkušení), Mojseová soutěžící vlastně ani příliš nezajímá a většina do pořadu přišla kvůli penězům nebo jen tak ze zvědavosti. Z toho vychází největší dramaturgické potíže, mimo jiné i to, že soutěžící si ani dopředu neměli zájem zjistit, jaký průběh tato reality show mívá. Každopádně ať případní zájemci neváhají vyzkoušet původního "Učedníka", nabízí diametrálně odlišný zážitek. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama