Reklama

Reklama

Werewolf

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Mysteriózní / Drama
Česko, 2009, 10 min

Obsahy(1)

Film Werewolf vypráví příběh mladíka který trpí paranoidní schizofrenií. Ta v něm postupem času vyvolává představu že je ,,Vlkodlak" Film je jakousi sondou do společnosti přeludů , vizí a depresí takového člověka ale nemá působit jako návod na to jak ho pochopit. Film vznikl jako reakce na dění v našem blízkém okolí a je věnován všem lidem kterým někdy utekli sny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Allica 

všechny recenze uživatele

No, je to sice rok 9 ale i v tomto roce už vznikala velká řada dobrých amatérských filmů. Takové ty typické začátky, kdy se prostě to drama natočit "musí". ()

Phex 

všechny recenze uživatele

V žánru by mohlo klidně být, že film je dokumentární. Je to v podstatě naučný film o schizofrenii. Podobně jako v tv filmu Jsem přece šofér..! (s V. Menšíkem) i zde je průvodcem problematikou jednoduchá zápletka o třech hercích (i když hercích...to je v případě tohoto amatérského kousku asi silné slovo). Na můj vkus je film příliš osobní, zejména ve svém úvodu, kdy je hodně specificky představováno nitro hlavního hrdiny. Má to ale určitou gradaci. I hudba a zvuky (zejména kolem 7 minuty filmu) jsou dobré. ()

Reklama

Reklama