Reklama

Reklama

Ray William Johnson je známý pro svoje videa, která umisťuje na svůj web a na internetovou stránku www.youtube.com. V každém dílu =3 si vezme tři nejvíce zhlédnuté, nejzajímavější nebo prostě jen nejzábavnější videa, která se za poslední týden rozšířila na internetu a potom je okomentuje, přidá k nim vtipné obrázky nebo je i zvukově upraví. (Džany)

(více)

Recenze (53)

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Puvodne jsem chtel dat odpad ale abych rekl pravdu, tak ma par dilu vtipnych ale ve vysledku si to alespon tu jednu * zaslouzi protoze vydelavat na komentovani videi jinych lidi je vskutku uspech a ukazuje kam az se da v dnesni dobe klesnout a nasbirat hodnoceni 81% na trapnych komentech a nevytvoreni niceho novyho ()

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl poprvé Equals Three, hned jsem si vybavil Stahovák. Jaké překvapení to pak bylo, když se pořad Raye Williama Johnsona nedal ani náhodou srovnávat s českým kolegou. Totálně by ho totiž převálcoval. Každá epizoda nabízí tři internetová videa, která jsou už sama o sobě vtipná. Přidaný místy nekorektní humor Raye tomu dává ale ještě úplně jiný rozměr. A i když některé díly nepatří zrovna mezi ty úplně nejvtipnější, pořád si =3 udržuje kvalitní standard. ()

Reklama

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Ray William Johnson se díky naprosto jednoduché myšlence stal nefalšovanou celebritou z jůtubka, což mu nikdo nikdy nevezme. Poslední dobou sice už kvalita =3 není taková jak na startu (podle mě teda), ale i tak se u toho sem tam zasmějete (pokud máte alespoň trošičku pokřivený smysl pro humor). Co mě štve víc je fakt, že se do pořadu začali cpát další potenciální jůtůb celebrity zviditelňující si zde svůj zatím ne tak známý ksicht. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Tenhle mladý týpek dělající si velmi často srandu ze svého údajného trpasličího vzrůstu prostě komentuje videa z netu. Často pro jejich velký počet shlédnutí na youtube, nebo prostě i něco, co nemá takovou popularitu, ale zaujalo přímo jeho. Ale nejsou to videa samotná, co vás zaujme. Je to Rayův komentář, který dokáže udělat i z nudného a z kontextu vytrženého videjka něco, čemu se vždy při vzpomínce zasmějete. ()

MrNathe999 

všechny recenze uživatele

Moje první zhlédnutá epizoda byla EMO YODA, viděl jsem ji někdy před Vánoci v roce 2009. Ihned jsem zkoukl všechny ostatní a pravidelně sledoval jeho nejnovější aktivitu. =3 jsem sledoval poctivě asi tak dva roky. Potom mě to přestalo bavit, protože to šlo dost dolů a nebylo to ono. Poslední dobou opět pravidelně sleduju a zase je to o něco lepší. Těch 5* je kvůli těm epizodám v roce 2009/10, které jsou nezapomenutelné. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Pořad se co do počtu odběru dostal na serveru Youtube. com v září roku 2013 na první místo. Odběratelů bylo tehdy 10 315 588. (ČSFD)

Reklama

Reklama