foto

Matt Cardona

  • nar. 14.5.1985 (34 let)
    Merrick, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
2012 The JBL and Cole Show (TV seriál)
2009 =3 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ghostheads
2012 Undertaker: The Streak - 20-0 - a.z.
WWE: CM Punk - Best in the World

Host

TV pořady

2019 WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2019 (TV pořad)
WWE Super Show-Down (TV pořad)
WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
WrestleMania XXXIV (TV pořad)
2017 WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
2016 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Talking Smack (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE NXT Kids (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 WWE Battleground (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
2012 WWE Main Event (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Saturday Morning Slam (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2011 Clash Time (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
2010 WWE Fatal 4-Way (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
2009 Fantasy Factory (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
WWE Superstars (TV pořad)
2008 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE The Great American Bash (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)