Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem zatvrzelým odpůrcem boxerského stylu obou bratrů Klitschků a stále doufám, že se objeví někdo, kdo Wladimirovi rozbije kušnu, než skončí s kariérou. Na druhou stranu ve mně tenhle dokument vzbudil uznání pro obě osobnosti boxujících bratrů, kteří se máchali v radioaktivní vodě z Černobylu (není divu, že tolik vyrostli i přes podprůměrné výšky obou rodičů). Film vykresluje jak klady obou charakterů tak i jejich nedostatky, které jim dodávají na lidskosti, jejich vztahy v rodině, které by mohl závidět snad každý, a boxerský sektor, který je zde však tak trochu odstrčen na druhou kolej. Kvalitní dokument o zajímavých lidech, ve kterém je za největší sketu (po právu) Don King.. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Takto nejako by mal dobrý životopisný dokument vyzerať. Pohrabať sa v archívoch, urobiť časovú následnosť, vyjadrenia rodiny a známych, okoreniť nejakým "son of a bitchom" typu Dona Kinga. A samozrejme dať tam nádherné detaily bitiek z kritických okamihov kariéry. Kličkovcov som dlho nemusel, mal som rád živočíšne typy a la Mike Tyson, no tento dokument zväčšil moje sympatie k bratskej dvojici. Dozvedel som sa dosť vecí zo zákulisia a tak to má byť. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

výborný dokument, po jehož zhlédnutí musíte před oběma bratry smeknout, i pokud jste (třeba jako já) boxem naprosto nedotčeni.. sledovat jednak vyrůstání a jednak vzestupy i pády obou Kličků je zajímavé, poučné i zábavné, takže se téhle podívané rozhodně nebojte ani v případě, že veškeré vaše znalosti ohledně boxu končí tím, že víte, že kdysi boxoval nějaký Muhammad Ali, že Mike Tyson komusi ukousl kus ucha a že v současnosti jsou tu bratři Kličkové, kteří ovládají těžkou váhu.. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument o bratrech Kličkových. Myslím, že může zaujmout i lidi, kteří se o box zajímají jen okrajově a nebo vůbec. K této sortě lidí patřím i já. Viděl jsem některé zápasy obou bratrů, ale žádný fanda boxu nejsem. V dokumentu jsem však měl možnost nahlédnout více do jejich života a do jejich umění boxu a to, co jsem viděl, se mi dost líbilo. 85% ()

Pesosek 

všechny recenze uživatele

Kvalitně odvedená dokumentární práce o bratrech Klitschkových. Mapuje jejich život od narození, přes boxerské počátky až do současnosti. Dokument ukazuje jejich povahy, názory, sportovní a životní úspěchy i nezdary. Tak trošku glorifikuje duo bratrů, avšak po shlédnutí k nim musíte cítit určitý respekt. Od teď si už oba bratry nebudu plést. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno