Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

Dont 

všechny recenze uživatele

Mírně nadhodnocené, ale dokument je to zajímavý a o životě dvou boxerských velikánů leccos vypovídající. Souboj Vitalije s Lennoxem Lewisem byl skutečně parádní box. Dnes už legendární zápas. Škoda, že takových zápasů nebylo více a stejně tak škoda, že oba bratry nikdy neuvidíme stát v ringu proti sobě. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

výborný dokument, po jehož zhlédnutí musíte před oběma bratry smeknout, i pokud jste (třeba jako já) boxem naprosto nedotčeni.. sledovat jednak vyrůstání a jednak vzestupy i pády obou Kličků je zajímavé, poučné i zábavné, takže se téhle podívané rozhodně nebojte ani v případě, že veškeré vaše znalosti ohledně boxu končí tím, že víte, že kdysi boxoval nějaký Muhammad Ali, že Mike Tyson komusi ukousl kus ucha a že v současnosti jsou tu bratři Kličkové, kteří ovládají těžkou váhu.. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Oba bouchající bratři, jejichž buňky evidentně byly příznivě ovlivněny černobylskou radioaktivitou, jsou mi celkem sympatičtí, ale tento dokument nikoli. Na můj vkus se totiž málo boxovalo, moc se zpomalovaly záběry poletujících pěstiček a příliš prostoru dostalo tlachání nezajímavých lidí, kolem kterých Kličkovci někdy v životě prošli. Asi jsem potřeboval přímočařejší direkt mezi oči. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Asi bez debat nejlepší dvojčata v boxu, který jen tak nikdo nepřekoná. Už dlouho patřej do mý špičky spolu s Alim, Tysonem, Holyfieldem, Loisem, Robinsonem, Marcianem, Maskem, de la Hoyou a spol. Chytlavej dokument s náhledem do historie i současnosti. Dokud tihle dva budou aktivní, mistrovský pásy se asi nikam nepřestěhujou. Otázka, kdy to začne diváky nudit. ()

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem zatvrzelým odpůrcem boxerského stylu obou bratrů Klitschků a stále doufám, že se objeví někdo, kdo Wladimirovi rozbije kušnu, než skončí s kariérou. Na druhou stranu ve mně tenhle dokument vzbudil uznání pro obě osobnosti boxujících bratrů, kteří se máchali v radioaktivní vodě z Černobylu (není divu, že tolik vyrostli i přes podprůměrné výšky obou rodičů). Film vykresluje jak klady obou charakterů tak i jejich nedostatky, které jim dodávají na lidskosti, jejich vztahy v rodině, které by mohl závidět snad každý, a boxerský sektor, který je zde však tak trochu odstrčen na druhou kolej. Kvalitní dokument o zajímavých lidech, ve kterém je za největší sketu (po právu) Don King.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama