foto

Jan Kacián

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Nepovedený čert (TV film)
2013 Husiti
2009 Cvrček a mravenci (studentský film)
Od Praotce k Unii
Výprava (studentský film)
2008 Kanadská noc (TV film)
2007 Česká mše vánoční
2006 NeŠťastné narozeniny Péti Fotky
O Šípkové Růžence (TV film)
Šťastní sebevrazi (TV film)
2005 Boháč a chudák (TV film)
Zlá minuta (TV film)
2004 Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
2003 Vrah jsi ty! (TV film)
Čtyři lásky
2002 Fimfárum Jana Wericha
Kožené slunce (TV film)
2001 Jak ukrást Dagmaru
Pygmalion
2000 Krtek a rybka
1999 Krtek a flétna
Krtek a pramen
Polojasno
1997 Krtek a houby
Krtek a maminka
Krtek a myška
Krtek a sněhulák
Sobecký obr (TV film)
1995 Hořké léto
1994 Ještě větší blbec, než jsme doufali
V den psa (studentský film)
1993 Myš, která prochází zdí
Nesmrtelná teta
Tisíc a jedna noc
1992 Helimadoe
1991 Kouzelná střelnice
1990 Dobroděj
O velkém kouzlu severu
O vodovodu, který zpíval v opeře
Tři dýňová semínka
1989 Bermudský trojúhelník
Svatba prasátek
1988 Hypotéza
Krtek filmová hvězda
Libo-li flek
1987 Krtek a medicína
1985 O Matyldě s náhradní hlavou
1984 Kamarád kapříků
Krtek ve snu

TV seriály

2014 Štaflík a Špagetka (TV seriál)
Vánoční pohoda (S03E13)
Psí škola (S03E12)
Sochaři (S03E11)
další epizody (13)
2012 Vynálezce Alva (TV seriál)
V nemocnici (E13)
Na kaštanech (E12)
Na řece (E11)
další epizody (13)
Dějiny udatného českého národa (TV seriál)
Přípitek na závěr (S03E27)
Sametová revoluce (S03E26)
Disent, charta, Osmdesátá léta (S03E25)
další epizody (27)
2011 Sedmives (TV seriál)
Dějiny udatného českého národa (TV seriál)
Literatura, divadlo a národní obrození (S02E41)
Literatura, divadlo a národní obrození (S02E40)
Národní obrození (S02E39)
další epizody (41)
2010 Dějiny udatného českého národa (TV seriál)
Husité v boji za pravdu (S01E43)
Jan Hus (S01E42)
Gotická móda (S01E41)
další epizody (43)
Králíkova čítanka (TV seriál)
2009 Připoutejte se, prosím, kapitalismus přichází (TV seriál)
Bilancování (E05)
Malý král (TV seriál)
Kejklíř (S02E06)
Divý muž (S02E05)
Král zvířat (S02E04)
další epizody (6)
Inspektor Fousek na stopě (TV seriál)
Případ Teleštísko (E13)
Případ pravěké bohyně (E12)
Případ důležitého telegramu (E11)
další epizody (13)
2008 Malý král (TV seriál)
Pleskavec (S01E07)
Černý rytíř (S01E06)
Ohnivý pes (S01E05)
další epizody (7)
2006 Doktor Animo (TV seriál)
Dětský zvěřinec (TV seriál)
2005 Mach a Šebestová na cestách (TV seriál)
2004 O Kanafáskovi (TV seriál)
2003 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Cesta na jih (S01E07)
Růžena (S01E06)
Den dobrých skutků (S01E05)
další epizody (7)
Čtyři uši na mezi (TV seriál)
2002 Já Baryk (TV seriál)
Čarodějné pohádky (TV seriál)
2001 Pučálkovic Amina (TV seriál)
Vánoční koledy (TV seriál)
Pojď Ježíško, ty jsi náš (E07)
Sem pospěšte, ptáčátka (E06)
Stojí kostelíček (E05)
další epizody (5)
2000 Broučkova rodina (TV seriál)
Do pohádky (TV seriál)
Vánoční koledy (TV seriál)
Půjdem spolu do Betléma (E02)
Vinšujem vám... (E01)
1999 Bubáci a Hastrmani (TV seriál)
Mach a Šebestová na prázdninách (TV seriál)
O raráši Mlíkovi (TV seriál)
Štuclinka a Zachumlánek (TV seriál)
1996 Běla a malý čaroděj (TV seriál)
Žofka ředitelkou zoo (TV seriál)
Jak Žofka pomohla talentovanému mláděti (E07)
Jak Žofka vychovala lvíčata (E06)
Jak Žofka vyléčila pana Fenka (E05)
další epizody (7)
1995 Broučci (TV seriál)
Cesty formana Šejtročka (TV seriál)
Jak zahrál sedmi loupežníkům (E07)
Jak vezl pro starostu trám (E06)
Jak vezl do Jičína ohnivého muž (E05)
další epizody (7)
Dva ve fraku (TV seriál)
Klok, Kloček a pes Dingo (TV seriál)
Strigôňove Vianoce (TV seriál)
Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
Na ostrově (S03E13)
Návštěva z vesmíru (S03E12)
Ve službách vědy (S03E11)
další epizody (13)
1994 Saturnin (TV seriál)
1993 Jarné rozprávky (TV seriál)
Z deníku žáka III. B aneb Edudant a Francimor (TV seriál)
Káťa a Škubánek (TV seriál)
Škubánek u filmu (S04E06)
Tajemný host (S04E05)
Strašidla přece nejsou (S04E04)
1992 Bubla Fráček (TV seriál)
Indické rozprávky (TV seriál)
Kotě z Kocourkova (TV seriál)
Rozprávky z praveku (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Neznámý (S04E05)
Vlas (S04E04)
Portrét duše (S04E03)
další epizody (9)
1991 Sedem výmyselných budíkov (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Pinkertonova detektivní agentura (S03E01)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Paprsek (S02E08)
Identifikační kresba (S02E07)
Mechanoskopie (S02E06)
další epizody (8)
Káťa a Škubánek (TV seriál)
Výlet do Afriky (S04E03)
Pexeso (S04E02)
Štaflík a Špagetka (TV seriál)
Konečně dobrý skutek (S02E13)
Fofografové (S02E12)
Stavebnice (S02E11)
další epizody (13)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Tým (S01E08)
Rekonstrukce (S01E07)
Krev (S01E06)
další epizody (8)
Káťa a Škubánek (TV seriál)
Jak se dělá kocour (S04E01)
1988 O panence Blažence (TV seriál)
1987 Hugo z hor (TV seriál)
Káťa a Škubánek (TV seriál)
Jak se Škubánek přestal bát (S03E07)
Hledáme mladé talenty (S03E06)
Jak si ušetřit práci (S03E05)
1986 V chalúpke a za chalúpkou (TV seriál)
Káťa a Škubánek (TV seriál)
Hra na čmuchanou (S03E04)
Maškarní ples (S03E03)
Démantový obojek (S03E02)
další epizody (4)
1963 Krtkova dobrodružství (TV seriál)

Dokumentární

2017 Ladislav Mrkvička (TV film)
Křížové cesty (TV seriál)
O naději v beznaději (E11)
Život jako cesta (E10)
2016 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po saském Harzu (S18E02)
2015 Tajný život skal (TV seriál)
Živá země (E10)
Kudy teče řeka (E09)
V bludišti skal (E08)
další epizody (10)
Křížové cesty (TV seriál)
Očekávání (E08)
Setkání (E07)
Sebezapření (E06)
další epizody (4)
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po severní Albánii (S17E15)
2014 Křížové cesty (TV seriál)
Naděje (E04)
Do Tvých rukou (E03)
Břemeno (E02)
další epizody (4)
Ztracen 45
2012 Dejte nám křídla (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Sbohem Československo (TV seriál)
Jak o peníze šlo v první řadě (E11)
2011 Mizející místa domova (TV seriál)
Mizení národní krajiny (S02E12)
Konec obce Prameny (S02E11)
Cesta do středu země (S02E07)
2010 Řeka v proudu času (TV film)
2008 Kameny v české krajině (TV film)
2004 Mistři českého animovaného filmu (TV seriál)
2000 Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce
1996 Řekni mi něco o sobě - Milan
1990 Africká řemesla
1989 Jak jsme začínali
1988 Splétání gordického uzlu
1987 Neuróza revanšismu
1986 Země česká, domov můj
1985 Kronika bojů
Rok české hudby 1984
Znárodněná kinematografie
1984 Opus pro Smrtihlava
Regata století
Zrodil se z tradice
1982 Imaginární portrét
Moc pracujícího lidu
1981 Dívčí kopaná včera a dnes
1980 Obžaloba
Západní Berlín

TV pořady

2011 Výletníci (TV pořad)
Ztracené adresy (TV pořad)
1999 Nedej se! (TV pořad)
1992 Chcete mě? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace