foto

Jan Kacián

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Nepovedený čert (TV film)
2013 Husiti
2009 Cvrček a mravenci (studentský film)
Od Praotce k Unii
Výprava (studentský film)
2008 Kanadská noc (TV film)
2007 Česká mše vánoční
2006 NeŠťastné narozeniny Péti Fotky
O Šípkové Růžence (TV film)
Šťastní sebevrazi (TV film)
2005 Boháč a chudák (TV film)
Zlá minuta (TV film)
2004 Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
2003 Čtyři lásky
Vrah jsi ty! (TV film)
2002 Fimfárum Jana Wericha
Kožené slunce (TV film)
2001 Jak ukrást Dagmaru
Pygmalion
2000 Krtek a rybka
1999 Krtek a flétna
Krtek a pramen
Polojasno
1997 Krtek a houby
Krtek a maminka
Krtek a myška
Krtek a sněhulák
Sobecký obr (TV film)
1995 Hořké léto
1994 Ještě větší blbec, než jsme doufali
V den psa (studentský film)
1993 Myš, která prochází zdí
Nesmrtelná teta
Tisíc a jedna noc
1992 Helimadoe
1991 Kouzelná střelnice
1990 Dobroděj
O velkém kouzlu severu
Tři dýňová semínka
1989 Bermudský trojúhelník
Svatba prasátek
1988 Hypotéza
Krtek filmová hvězda
Libo-li flek
1987 Krtek a medicína
1985 O Matyldě s náhradní hlavou
1984 Kamarád kapříků
Krtek ve snu

TV seriály

2012 Vynálezce Alva (TV seriál)
2011 Sedmives (TV seriál)
2010 Králíkova čítanka (TV seriál)
2009 Připoutejte se, prosím, kapitalismus přichází (TV seriál)
2008 Dějiny udatného českého národa (TV seriál)
2007 Inspektor Fousek na stopě (TV seriál)
Malý král (TV seriál)
2006 Dětský zvěřinec (TV seriál)
Doktor Animo (TV seriál)
2005 Mach a Šebestová na cestách (TV seriál)
2004 O Kanafáskovi (TV seriál)
2003 Čtyři uši na mezi (TV seriál)
2002 Čarodějné pohádky (TV seriál)
Já Baryk (TV seriál)
2001 Pučálkovic Amina (TV seriál)
2000 Broučkova rodina (TV seriál)
Do pohádky (TV seriál)
1999 Bubáci a Hastrmani (TV seriál)
Mach a Šebestová na prázdninách (TV seriál)
O raráši Mlíkovi (TV seriál)
Štuclinka a Zachumlánek (TV seriál)
1996 Běla a malý čaroděj (TV seriál)
1995 Broučci (TV seriál)
Dva ve fraku (TV seriál)
Klok, Kloček a pes Dingo (TV seriál)
Strigôňove Vianoce (TV seriál)
1994 Saturnin (TV seriál)
1993 Cesty formana Šejtročka (TV seriál)
Jarné rozprávky (TV seriál)
Z deníku žáka III. B aneb Edudant a Francimor (TV seriál)
1992 Bubla Fráček (TV seriál)
Indické rozprávky (TV seriál)
Kotě z Kocourkova (TV seriál)
Rozprávky z praveku (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Neznámý (S04E05)
Vlas (S04E04)
Portrét duše (S04E03)
další epizody (9)
1991 Sedem výmyselných budíkov (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Pinkertonova detektivní agentura (S03E01)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Paprsek (S02E08)
Identifikační kresba (S02E07)
Mechanoskopie (S02E06)
další epizody (8)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Tým (S01E08)
Rekonstrukce (S01E07)
Krev (S01E06)
další epizody (8)
1988 O panence Blažence (TV seriál)
1987 Hugo z hor (TV seriál)
1986 V chalúpke a za chalúpkou (TV seriál)
1982 Káťa a Škubánek (TV seriál)
1979 Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
1963 Krtkova dobrodružství (TV seriál)

Dokumentární

2016 Na cestě po saském Harzu (TV film)
2015 Na cestě po severní Albánii (TV film)
2014 Ztracen 45
2013 Tajný život skal (TV seriál)
2010 Dejte nám křídla (TV seriál)
Řeka v proudu času (TV film)
2008 Kameny v české krajině (TV film)
2006 Na cestě (TV seriál)
2004 Mistři českého animovaného filmu (TV seriál)
2000 Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce
1996 Řekni mi něco o sobě - Milan
1990 Africká řemesla
1989 Jak jsme začínali
1988 Splétání gordického uzlu
1987 Neuróza revanšismu
1986 Země česká, domov můj
1985 Kronika bojů
Rok české hudby 1984
Znárodněná kinematografie
1984 Opus pro Smrtihlava
Regata století
Zrodil se z tradice
1982 Imaginární portrét
Moc pracujícího lidu
1981 Dívčí kopaná včera a dnes
1980 Obžaloba
Západní Berlín

TV pořady

2011 Výletníci (TV pořad)
Ztracené adresy (TV pořad)
1999 Nedej se! (TV pořad)
1992 Chcete mě? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace