Reklama

Reklama

Hluboko v lesích

  • Chile En las afueras de la ciudad (více)
Trailer

Jsou dětmi drogového dealera, který je zneužíval. Jejich budoucnost je černá. Čeká je totiž jen krev, bída a slzy. Jejich otec a jeho přátelé jsou totiž lidské zrůdy... Dvě dívky a mentálně postižený mladík Manuel vyrůstají ve venkovské chatrči se svým násilnickým otcem Felipem. Ten v minulosti utopil v lavoru svou manželku a matku dívek a teď se jeho zvrhlé chování plně otočilo proti jeho dětem. Chlapce krmí syrovým masem a zavírá ho do boudy v lese, dívky znásilňuje a mučí. S jednou z dívek má dokonce dítě. Felipe se živí jako překupník drog a pracuje pro místního mocného drogového bosse, dona Costella. Jednoho dne se u Felipeho chatrče objeví dva policisté, kteří přijeli prověřit udání, že zneužívá své dcery. Felipe policisty zabije motorovou pilou. Dívkám a Manuelovi se však podaří uprchnout. Po vraždě policistů se Felipe obrátí o pomoc na dona Costella. Ten ho pošle na autobusové nádraží, aby tam počkal, až mu pošle peníze, aby mohl zmizet. Felipe však na nádraží zastřelí jednoho z cestujících, a tak ho zatknou policisté. Dívky a Manuel zatím prchají do hor, kde má Felipe druhou chatrč. Don Costello však neví, kam Felipe ukryl drogy, a tak na něj ve vězení pošle zabijáka, který z něj má informaci o drogách dostat a následně ho zabít. Felipe ale zabijáka vyřídí, proto Costello dává pokyn, aby jeho lidé našli dívky a dostali informaci o drogách z nich... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

2 Hot Chicas and Creepy Creature !! Zajímavý Thriller, který postrádá jakoukoli Atmosféru.. což je velká škoda! Ze začátku gore scény mě spíš štvaly.. jelikož mi unikaly Detajly viz. akce s Motorovou Pilou! Naštěstí ke konci filmu se pořádně Vyřádili.. Na pilu tlačili dost.. krev zbarvená dobře..Prsa obou slečen byli Parádní.. a účel šokovat byl splněn !!.. byl to slušný Masakr připomínající mi Italský Exploitation il Bosco Fuori.. Rozhodně neurazilo, na jedno zkouknutí pro Čunata Ideální 60%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

O ději tohoto filmu zde bylo napsáno již dost. Já bych se zaměřil spíš na formu zpracování. Rozhodně se jedná o těžce stravitelnou, špinavou, sleazy "divočinu" jiné školy, než je většina té Americké. Kamera je stále nepříjemně blízko každému objektu záběru, spocené xichty všech postav, rozkvedlaná kamera, která vytváří pocit autentičnosti, špína, hnus, všechny možné perverznosti od znásilňování dcerek ještě v dětství přes nucený potrat, vychovávání retardovaného kanibala až po gore scény, znásilňování, mučení, týrání, ponižování, otevřená zlomenina v krku útočníka, pistole a brokárny, motorová pila, neustálý řev a ječení ... No komu by se taková zvrhlost mohla líbit?? :-)) Mě ano, i když svoje mouchy to má, nemůžeme být přece tak svázaní USA ani Evropskou školou a při troše zvyku si "náročný" divák - tzv. "čuně" vychutná i tento styl ... Velké překvapení na konci roku. Rozhodně ne pro slabé povahy, děti, těhotné matky atd. ... ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vskutku krásná příležitost pro zkušené okrajové diváky, aby byli (opět, potisícíprvé :-D) překvapeni, šokováni a psychicky zdeptáni tím, jaká další téměř nesnesitelná zvrhlost se v jejich oblíbeném subžánru urodila. My ostatní se tím zase pravděpodobně bez většího zájmu či vzrušení pronudíme :-D No ... ono když se tu "něco" děje (něco = znásilňování, mučení, kanibalismus a jiné roztomilé volnočasové aktivity obyvatel jihoamerického vidlákova), tak je to celkem intenzivní maso, v těch momentech film funguje dobře. Ale proboha, proč to zas musí být celkově tak nablbé? Ten subžánr to asi fakt má v krvi :-/ Samoúčelná exploitační trapárna zaměnitelná s kvantem ostatních samoúčelných exploitačních trapáren. Že já už si s tím nedám pokoj a vždycky nalítnu, že tentokrát už to třeba konečně bude stát za to. Nebude, nebude, nebude. Kdo viděl jeden, viděl všechny. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další exploiter z Jižní Ameriky. To neznamená nic jinýho, než spousta mučení, znásilňování, kanibalismu a dokonce jednoho "naturalistického" porodu. Je to krvavé, brutální a extrémně uřvané, ale ta neutuchající snaha šokovat za každou cenu sklouzne párkrát až do parodie. Například při scéně útoku zfetovaného šílence s motorovkou proti dvěma ozbrojeným policistům jsem se musel smát a zároveň chytat za hlavu: ano, tak pitomý to bylo. A i když se ke konci spíš už jenom nahání po lesích a střílí do všeho, co se hýbe, můj zájem kupodivu neodpadnul. Komu tohle explicitní násilí nebude stačit, může zvolit podobný kousek No moriré sola (2008) od Bogliana, ten mi přišel dokonce krapet lepší. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Špinavé psycho z Chile, které rozhodně boduje! Z mého úhlu pohledu musím říct, že ta základní dějová kostra-působící jako mutant řecké tragédie a Jodorowského komiksů, je zatraceně působivá, a nebýt chvílema dost bídných hereckých projevů(hlavně obou holek), nedotažené režie, občas nepřehledné kamery a sřihu-nebál bych se vpálit tomu plný kotel, protože takhle syrovou, dobře napsanou, neprvoplánovou a chytlavou jízdu nežeru zrovna každý den. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru na Filmovém festivalu Fantasia 2012 konaném v kanadském Montrealu. (Terva)
  • Natáčelo se v chilských lokalitách Chillián, Los Lieuques, Pinto nebo Concepción. (Terva)
  • Carolina Escobar, která hraje Anny, byla obsazena tři dny před začátkem natáčení. (Terva)

Reklama

Reklama