Reklama

Reklama

Pomsta bronzového bojovníka

(neoficiální název)
  • Tchaj-wan Xuan feng shi ba qi (více)

Obsahy(1)

Osmnáct jezdců z kláštera Shaolin jsou skupinou lidumilů, kteří používají své smrtící schopnosti, aby chránili slabé a zranitelné. Proradný kung fu mistr Mui (Lo Lieh) se infiltruje do skupiny a pokusí se jezdce využít k podvodu a zlodějině, aby pak mohl zničit celý klan. (Epistemolog)

Recenze (2)

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších, ba možná i nejhorší kung- fu snímek. Tohle byla taková patlanina a pitvoření se v ničem. Film absolutně bez děje, ten stál pořád na jednom místě a ne a ne se posunout. Přišlo mi, že je zde až moc postav a většina byla zbytečných a jen rušili. Co hodně vadilo, že postavy byly obdobně oblčeny, obdobně vypadali a jména měla pro jistotu dlouhé, tak aby se dala "lehce zapamatovat". Navíc, dlouhou dobu nevíte, kdo je hlavní postava, kdo vedlejší, trvá celkem dlouho, než si je zařadíte do škatulek a už se objevují nové a nové. Problémem je hlavně to, že když se objeví nová postava, tak se znenadání objeví mezi skupinkou lidí a baví se spolu a pak se zjistí, že patří k druhé straně- udělejte tohle nejmíň třikrát a dejte jim stejné hadry a už se ve filmu ztrácíte. No, tohle byl prostě amatérský kousek se vším všudy. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Možná to v nějaké původní verzi dává smysl, já ovšem viděl jakousi otřesnou splácaninu, v níž bylo velmi těžké se orientovat (zvláště když legrační anglický dabing chvílemi přeskakoval do čínštiny). Zklamáním je především akční stránka, protože celou první hodinu se téměř veškeré souboje odehrávají ve tmě a stejně jako ve finále je ničí pekelný střih a do detailních záběrů se tlačící kamera. Jako fanda nemám problém podobným flickům sázet nadprůměrná hodnocení, ale tady ani přes hereckou účast Judy Lee fakt ne. ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama