Reklama

Reklama

The Boy in the Bubble

Animovaný / Krátkometrážní
Irsko, 2011, 8 min

Režie:

Kealan O'Rourke

Hrají:

Alan Rickman

Obsahy(1)

Desetiletý Rupert se poprvé v životě beznadějně zamiluje. Když se však všechno zapeklitě zkomplikuje, přeje si toto trápení již nikdy nezažít. Uchýlí se ke knize kouzel a vyvolá takové, které ho má před tímto pocitem ochránit navždy. (Misabarry)

Recenze (15)

juta 

všechny recenze uživatele

Pěkně vyprávěný příběh, krásná atmosféra a animace. Kéžbych taky jednou něco takového zažil (myslím to s tou holkou na konci). :D ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Pekná a zaujímavá animácia, bohužiaľ v HD som to nezohnala tak sa musím uspokojiť s týmto, ale samozrejme, že vo vysokej kvalite by to vyzeralo lepšie ale to tu vysvetľovať nemusím. Pekný zaláskovaný príbeh, na ktoré ja moc nie som ale v detskom prevedení s trošku pochmúrnou atmosférou a rozprávačom Snapeom sa mi to minimálne pod kožu dostalo. Chlapec síce vyzeral trošku ako gayoš ale tak nevadí. Ja by som prijala ešte o niečo viac strašidiel a pochmúrnej temnej atmosféry. Slabších 5* dávam. ()

Reklama

Mathew234 

všechny recenze uživatele

Veľmi milý krátkometrážny film. Po vizuálnej stránke bola táto snímka skutočne geniálna. Veľmi som si vychutnala celkové grafické prevedenie. Hudba bola tak isto vydarená. Čerešničkou na torte bol jednoznačne rozprávačov hlas. Alan Rickman má krásny barytón, z ktorého naskakuje husacia koža. Určite si tento kratučký film pozriem znova. Takže, keď to zhrnieme - hudba, grafika, príbeh, rozprávač - jednoznačne 5 hviezdičiek. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

puberťácká romance říznutá magií mě nikterak nenadchla, ale nezavrhuju a dávám silnější 2hvězdy I když je animace slušná, tak mi dost vadila nápadná podobnost s Timem Burtonem - za ty roky si mohl O´Rourke vybudovat trochu jiný styl. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Malý príbeh o tom ako vyliečiť zlomené srdiečko malého chlapca s krásnym vizuálom a ešte krajšie veršujúcim hlasom Alana Rickmana. No čo viac potrebuje taká romantická duša ako moja k spokojnosti ....už nič! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2011 snímek na festivalu The Galway Film Fleadh vyhrál Cenu Jamese Horgana za nejlepší animaci a cenu Dona Quijota pro nejlepší krátký film. (Gabrielle)
  • Snímek byl nominován na ceny IFTA v kategoriích nejlepší animace a nejlepší krátký snímek. (Gabrielle)

Reklama

Reklama