Reklama

Reklama

Těžká dřina

(pořad)
  • Slovensko Ťažká drina
Reality-TV
Česko, 2011, 25 min

Ta nejodpudivější a nejnáročnější povolání v Česku pěkně pod drobnohledem. Mrkněte, jak se bude moderátor pachtit v odpadní jímce, kamenolomu nebo při čištění mobilních záchodů. (oficiální text distributora)

Recenze (73)

Zix. 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se mi hodně líbil, sou sice slabší a nezajímavý díly, který tolik nenadchnou. Většina dílů je ale zajímavá a viděli sme neobvyklá místa, na který se jentak nepodíváme. To že je pořad z česka spíš vítám, protože sledujeme co zažívají lidé odsud a né v USA nebo na druhým konci světa. Délka mi taky vyhovuje a nejsou díky tomu nudnější pasáže jako u Špinavé práce. ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

To na čem se zakládá totálně celá Špinavá práce je tady v minimálním měřítku , ale je to "Těžká dřina" proto se tu asi tolik věci kde se člověk zašpiní nenajde , ale tak či tak si myslím , že i dabovaný Mike Rowe tak či tak hodí nějaký vtipný koment , ale že si na to troufla COOL tak to tak hrozné není dělají tam i dost těžké a náročné věci za mě dost průměr ;) 50% ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Další česká kopírka zahraničního pořadu prostě Špinavé práce v českém podání. Jak mne u Špinavé práce hlavní postava nebaví, tak zdejší hlavní postava se snaží být vtipná, ale povětšunou to moc nevychází. To je samé, že to nejde, úsměvy, atd.. Spíše mi to přijde jako snaha o vtipný pořad ze zajímavých míst ,s tunou střihů a "fascinujících" záběrů kamer, jak pořad s důrazem na práci samotnou. 2z5 ()

gemkio_cz 

všechny recenze uživatele

Prima cool má velké plus za to, že na obrazovku sype poměrně dost kvalitních zahraničních seriálů (ještě větší plus, že některé i v orig. znění), ale vlastní tvorba to je opravdu krok špatným směrem.... V tomto případě se snaží kopírovat mnohem lepší originál Dirty Jobs... Díly jsou většinou nudné a to hlavně díky nevýraznému moderátorovi, na kterém je až moc vidět jak si chce získat přízeň diváků. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Slaboučký odvar amerického originálu - což může být jak dobře, tak špatně. Na jednu stranu potěší absence momentů "na zvracení", na stranu druhou často celý díl sledujeme chlapíka dělat nezajímavou a celkem běžnou práci, která se za "těžkou" dá označit jen se zamhouřením obou očí. Ale zajímavé díly se najdou - i když jsou to spíš exkurze do zajímavých míst a prací, než těžká dřina. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • V 10. dílu 3. série si Roman Buťa na práci v útulku přizval posilu. Byl jím jeden z diváků, kteří se zaregistrovali na internetových stránkách, který tak mohl okusit, co je to těžká dřina na vlastní kůži. (konvax)
  • Těžká dřina je formát volně inspirovaný pořadem Špinavá práce (od r. 2005), který má za sebou už sedm úspěšných sérií a celkem 154 epizod. (konvax)

Reklama

Reklama