Reklama

Reklama

To dáš!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2011, 46 min

Obsahy(1)

Co všechno se dá zvládnout za 28 dní? Třeba stát se profíkem v úplně novém oboru. Pod dohledem odborníka budou mít účastníci pouhé čtyři týdny na to, aby se přeškolili a oblafli skutečné experty. Dá se to? (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Komerční nuda, kterou naštěstí vedení Primy odpískalo po dvou dílech. Přiznávám, že jsem viděl jen ten první ale pokud ten druhý probíhal stejně jako ten úvodní není se čemu divit. Přesně jak píše uživatelka jena1106 počáteční epizoda byla plná pochyb mentora ohledně účastníkovy motivace, umělé dramatizovaných situaci, aby se nakonec všechno otočilo k lepšímu a všichni dotyčnou slečnu pochválili za její snahu a stoprocentní zlepšení oproti začátku. Takové pořady už dnes ale nikoho nebaví. Tohle opravdu nemohlo nahradit geniální pořad Ano, šéfe!. 20% ()

Reklama

Hnedoocko 

všechny recenze uživatele

Další z reality show, inspirující se Amerikou. Pokud někdo sleduje Mtv, musí uznat, že české zpracování je jen velmi slabý odvar původní verze. ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, teda to nedávám. Absolutně zbytečná show, která se tváří, že je osvěžující a lákavá jako kopeček zmrzliny, jenže opak je pravdou. Její atraktivnost tkví v sympatičnosti aktuálního adepta na profesní (životní) změnu, takže v případě antipatií je zaděláno na slušný (už tak velký) malér.. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama