Reklama

Reklama

Berlusconi: sex a moc

(TV film)
  • Itálie Berlusconi and the Ladies
Itálie, 2010, 53 min

Obsahy(1)

Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi o sobě prohlašuje, že je nejlepší a nejslavnější postavou za posledních sto padesát let italské historie. Jeho kritici ho však vidí jako osobu, která zneužívá svého postavení ve veřejném životě k prosazení osobních zájmů a považují jej za prototyp nestandardního chování v politice. Vyhlášená je jeho slabost k něžnému pohlaví, a tak se tvůrci dokumentárního filmu pokusili na několika případech popsat nejen Berlusconiho nadměrnou zálibu v ženské půvaby, ale především zmapovat italský model nebezpečného prolínání politiky a médií spolu s modelingem. Je to rovněž pohled do světa dívek, které neváhají udělat pro kariéru cokoli. Za svoji náklonnost a společné chvíle, strávené s ministerským předsedou, bývají odměňovány atraktivními posty v médiích nebo v politice. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

tterez 

všechny recenze uživatele

Nepřineslo mi to příliš nových informací. Nicméně klobouk dolu, že jim prošlo v Itálii něco takovýho natočit během jeho funkčního období. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Šlapkokracie to je to, co vyroste v zahradě, když je kozel zahradníkem. Taťka Berlusconi a jeho poslušný parlament. Italský model demokratické republiky ve znaku prolínání politiky a médií spolu s modelingem. Berlusconi není žádný metafyzik - když si tělo žádá, proč ho mořit hlady u bohatě prostřeného stolu. Moc zprostředkovává sex a sex zprostředkovává moc - nic nového pod sluncem. Možná jen to, že to, kvůli čemu se dříve stříleli pro ztrátu cti, se dnes stává ctí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama