Reklama

Reklama

Eega

  • Indie Naan Ee (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Po tom, čo ho sok v láske chladnokrvne zavraždí, vracia sa mladík Nani späť na svet ako reinkarnácia muchy. Jeho cieľom je uskutočniť krvavú pomstu. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Výborně jsem se pobavil. S Indickou tvorbou, potažmo celým Bollywoodem, teprve pozvolna začínám, ale rozhodně nehodlám končit. Docela mi vyhovuje to audiovizuální pojetí a jednoduchost, což mi vždy dokáže zvednout náladu. Pravdou je, že se dost nešetří stopáží a najít film pod dvě hodiny je trošku test zručnosti. I Eega tak ze začátku trochu zaostává a rozjíždí se pomalu, ale po těch zhruba 20 minutách kdy přijde na scénu okřídlená potvora, začne smršť invenčních nápadů a neskutečně gradující mučení svého protivníka. Výborně! 85% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Je to blboučký, infantilní...dokonce i na indický film, ale kdo by se za to zlobil? Chcete nadávat dětem, že dělají skopičiny? Ne. Tak nespílejte Indům, že se tak rochní v romantice, lásce, emocích...že opěvují radost a štěstí. Nezavírají oči ani před tvrdou realitou, ale chtějí diváky bavit, ne jim ji připomínat. A tady to trochu vázne. Moucha je udělaná fakt moc pěkně, ale její záškodničení mě zprvu moc nebavilo. Příběh se smrskl jen na to, že se moucha snaží překazit snahu chlípného dacana, dostat pod sebe krásnou Bindu. Až do osmdesáté minuty to byla trochu nuda. Pak přišlo pár vtipných a originálních nápadů...dejme tomu, tak dvacet minut. Závěr neurazí, nenadchne, ale viděl jsem o dost lepší bollywooďárny. Ovšem dal by se z toho sestříhat skvělý půlhodinový kraťas. Očekávání tedy nenaplněna. Slabší 3 mouchy. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Neskutečně bizarní nápad – pomsta mouchy na člověku. Chvilkama horor (útočící ptáci posedlí zlým kouzlem), chvilkama legrace (muší posilovna), ale vždycky zábava. Když ve staré bajce myška pomohla lvovi, dalo se předvídat, že i myš může být někdy užitečná obrovitánské kočce. Ale jak může obyčejná nejedovatá moucha postupně dohnat k šílenství a likvidovat lidského protivníka, tak to vytrysklo z autorské fantazie, před kterou já jen smekám. Muší pomsta byla rafinovaná a stupňovaná. I když jí často šla náhoda hodně naproti a elektřina i elektrické spotřebiče jí snad přímo fandily. Nevadí, na to jak byla muška zábavná, si tuhle pomoc neživých předmětů zasloužila. Výtvarně skvělé a hravé. /2. 8. 2017/ ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Proste paráda. Rajamouli je určite jeden z najtalentovanejších ,najproduktívnejších a teraz už aj najnápaditejších indických režisérov súčasnosti.Skvelo narolovaná filmová jazda, v ktorej je ústredný hrdina presunutý na druhý svet, samozrejme kôli milostnej konkurencii. Nechcela to mucha a nerátal s tým ani on. No každopádne ožil ako mucha a práve jej formou si ide odmakať pomstu. Napriek dodržaniu " indickej minutáže " tancovačiek bolo pramálo , pri zrode muchy dokonca eng verzia " LIFE IS BACK " a vlastne celkové balenie je luxusné. V niektorých pasážach Mi to pripomenulo Pixarovcov. Nápadov bolo neúrekom, vtip sa striedal s úžasom. Veľká spokojnosť. India prekvapila. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Moucha, v žárovce posilující s vlákny. Mafiánovi pohůnci nosí šéfovi k identifikaci těla muších "nepřátel". Naboostrovaní vrabci vylétají z poklopce a s jestřábím křikem loví kořist. A mnohé další scény, které jsou výš než "over the top", s nadsázkou až na půdu. Tohle je možné jen a pouze v Bollywoodu. Škoda rozvláčnosti. Škoda auto included: https://twitter.com/josefhorky/status/307043926718705664/photo/1 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Film, ktorý beží v televízii počas toho, ako sa Sudeep (Kiccha Sudeepa) pokúša zaspať a popritom zápasí s muchou, sa volá Sivaji (2007). (Laslo)
  • Film celosvětově na mnoha festivalech získal 33 cen v různých kategoriích a na dalších 25 cen byl nominován. (Terva)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama