Reklama

Reklama

Kdo přežije - Perlové ostrovy

(série)
  • USA Pearl Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jon Dalton, Rupert Boneham

Obsahy(1)

Máme tu již 7. sérii amerického pořadu Survivor, která je považována za jednu z nejtvrdších v historii soutěže. Hráči se mezi sebou utkají na ostrovech v Perlovém souostroví a zjišťují, že hra začíná už na lodi na cestě k místu, kde by normálně začali. Dalším nepříjemným zjištěním bylo, že musejí pokračovat v tom, co mají právě na sobě. Poperou se s těmito a mnohými dalšími problémy nebo budou zažívat trable? (Attta)

(více)

Recenze (92)

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taky výborná série. Mým favoritem byl kmen Drakeů, už kvůli borci Rupertovi. Malý Jon byl hroznej, ale bez něj by to asi byla nuda. Jsem ráda, že jsem mu na špek neskočila a celou dobu mi bylo jasný, že si tu historku vymyslel. Osten byl hrozná herečka, a pro takové v Survivoru místo není, tak je fajn že vypadnul. Andrew byl sympatickej. Bylo by zajímavé, kdyby byl s Rupertem od začátku v jednom kmeni. Nej hláška z Perlových ostrovů - Jon: "V All Stars by mohl umřít můj děda." :) S vítězem nemám problém, kdyby vyhrál vyděděnec, tak bych problém měla. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fairplay byl neuvěřitelný hráč, kterému nevadilo ze sebe vydat to nejhorší a nejlepší zároveň. Vždyť kdo by lhal o vlastní babičce! Na druhou stranu dával kmeni správný říz, ale abych mu nedala všechen kredit, i ostatní měli své momenty. Rupert doplatil na svou důvěřivost (jak sám uvedl) a je to škoda. No ale je to přeci jen soutěž o peníze a nedivím se, že všichni dobří hráči museli dříve či později z kola ven. Dlouho taková dobrá řada nebyla (z mého pohledu). Konec byl bohužel nezajímavý a to je škoda, protože celkově složení trosečníků bylo skvělé. ()

Reklama

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z vítěze jsem měla obrovskou radost, především i z důvodu s kým se to vůbec do toho finále dostala. Nemám proti skautům nic, ale tahle mi fakt vadila. Zajímavostí pro mne je, že v této série mne Rupert moc neoslovil, zato "Jonny Fairplay" mě bavil, v závěru jsem mu i to vítězství přála. Favorit: Burton Roberts ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může obsahovat spoilery: Po šesti sezónách Survivor vůbec poprvé opustil téma místního folklóru a založil celou sérii na pirátském stylu. Osvěžující změna potěšila, k tomu přibylo několik dalších premiér (kmen odpadlíků...) a některé z nejdrsnějších strategií historie soutěže. Vítěz: 5* - faktor nečekaného vítěze potěší vždycky, pokud si to onen člověk aspoň trochu zaslouží. Tady si to zasloužil hodně, a tak to těší o to víc. Účinná strategie, zábavná osobnost, co víc si přát. Top 20: Sandra Diaz-Twine, Jon "Fairplay" Dalton. Oblíbenci: Christa Hastie, Darrah Johnson, Rupert Boneham ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série s mnoha skvělými momenty a značným množstvím zajímavých hráčů! Spoilery: S vítězem v celkovém pohledu nejsem spokojen, ale když se podívám na finálovou dvojici, tak jsem moc rád, že to nevyhrála vyšinutá skautka. Klobouk dolů před Johnnym Fairplayem a jeho kousky, sice je to kus trotla, ty prachy by si nezasloužil, ale akce "mrtvá babička" byla naprosto skvělá a vtipná. A Rupert je king! Škoda že ti nejlepší trosečníci často doplácí právě na to, že jsou nejlepší. Burton a Shawn byli blbci, to mi bylo mnohem sympatičtější duo Ryno a Savage. A tato série nabídla asi největšího chcípáka vůbec. Možná ne úplně největšího, ale úměrně ke své postavě určitě. Osten byl prostě neuvěřitelný sráč, kdo by to do něj řekl, že. :-D ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o jedinou sérii, kdy individuální imunita nebyla ve formě náhrdelníku. Místo něj vítěz vždy obdržel pirátskou šavli s pouzdrem. (Hidan)
  • Jedná se o první sérii, ve které dobrovolně odešel jeden z trosečníků. (LEGACY)

Reklama

Reklama