Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Bukk k tomuto seriálu (2)

Kdo přežije (2000) 

Může se to zdát jako omílání pořád toho samého každou následující řadu, ale ono ne. Stačí, když se sejde parta lidí, kde jeden prostě chce být vidět a už to jede. Samozřejmě, že jsem neviděla všechny díly, to si ani nehodlám dát jako nějaký vyšší cíl, ale když už se začnu dívat - bavím se. Dokonce pokud člověk chce, chytne se v pohodě i kdesi uprostřed série, postavy největších lhářů a hráčů není těžké odhadnout. I ve slabších sériích se dá najít důvod zůstat. ()

Perlové ostrovy (2003) (S07) 

Fairplay byl neuvěřitelný hráč, kterému nevadilo ze sebe vydat to nejhorší a nejlepší zároveň. Vždyť kdo by lhal o vlastní babičce! Na druhou stranu dával kmeni správný říz, ale abych mu nedala všechen kredit, i ostatní měli své momenty. Rupert doplatil na svou důvěřivost (jak sám uvedl) a je to škoda. No ale je to přeci jen soutěž o peníze a nedivím se, že všichni dobří hráči museli dříve či později z kola ven. Dlouho taková dobrá řada nebyla (z mého pohledu). Konec byl bohužel nezajímavý a to je škoda, protože celkově složení trosečníků bylo skvělé. ()

Reklama

Reklama