Reklama

Reklama

Riskni milión!

(pořad)
Soutěžní / Reality-TV
Slovensko, 2012, 30 min

Účinkují:

Vlado Voštinár

Obsahy(1)

Zábavno-vedomostná súťažná relácia, v ktorej súťažiaci hrajú o milión eur. Ten im pripadne už na začiatku hry a snažia sa ho udržať počas siedmich otázok, na ktoré odpovedajú z okruhov, ktoré majú k dispozícii. Z okruhov si vyberajú podľa ľubovoľného poradia. K dispozícii majú troch žolíkov v podobe rozloženia peňazí a jeden v podobe preskočenia otázky, pričom ak ho použijú, prídu o polovicu sumy. Počet možností odpovedí od otázky k otázke rastie. (Marek1991)

(více)

Recenze (35)

BUBO26 odpad!

všechny recenze uživatele

Hra ktorá je postavená tak, aby nik nevyhral. Otázky vybrané tak, aby ten čo sa priamo nezaoberá odborom, v ktorom je otázka, nemal šancu. Každé použitie žolíka vám vezme polovicu peňazí. Na každej otázke rozkladáte peniaze a tým väčšinou prichádzate o väčšinu zo sumy. Voštinár s úlisným úsmevom by si mal zopakovať anglickú výslovnosť. Vedomostné relácie mám rád, ale toto NIE! ODPAD! ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nereálne prejsť všetkými otázkami bez zakopnutia (niektoré sú poriadne záludné ).clovek musí byť akademik,ani to by asi nestačilo,aby sa mohol tešiť s výhry 1.000 000 eur .Mať obrovský prehľad v každej oblasti.. Nereálne a nemožné! Voštinár v úlohe moderátora skvelý,išlo mu to.Veľká škoda ho! Kam sa stratila i tak fajnová relácia ?! ()

Reklama

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

:-D Teda myslel jsem, že moderátor 'Nového bývania' je len omyl. Ale omyl! On je tu zas. Tak nevím, má SK málo kvalitnějších moderátorů (což by byl snad každý), je to protekční synek nebo se někdo zbláznil? Nicméně pořad je dost ubohý, otázky jsou většinou dost těžké, ovšem pokud soutěžící spadne někam k 1000 EUR pak je to jiná liga a najednou se odpovídat dá. Vyjímka byla nějaká mladá paní, která měla od začátku otázky tak stupidní a ještě jí moderátor napovídal (Take That). No nakonec stejně na poslední otázce vypadla. LOH 2012 jsou v Londýně a ne v Lake Placid. Dávám tomu pořadu měsíc maximálně dva (tak jako v ČR 'Vysoká hra'). PS: děkuji za obohacující životopis Vlada tady na CSFD, zvláště poslední odstavec má grády :-D Např: "Najhoršie životné obdobie mal Vlado v roku 2000, kedy sa sťahoval, narodil sa mu syn a bol bez TV relácie..." ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Soutěžící dostane na začátku mega v eurech a musí se probít přes sedm otázek se třemi možnostmi sázet peníze na více odpovědí a jednou možností přeskočit otázku za cenu 50% . Pokud odpoví na všech sedm otázek tak vyhrává částku, která mu zbude. Prvních deset dílů byly otázky neprůchodné a nikdo nic nevyhrál, což bylo tak demotivační, že to diváky nebavilo. Potom už vyhrával každý čtvrtý. Vědomostní soutěž s širokým spektrem témat, z nichž některé jsou vyloženě na náhodu. Přesto z vědomostních soutěží éry po Milionáři jedna z lepších. Nejvíce si soutěžící sice odnesli kolem 10.000 eur, ale i díky komentátorovi to bylo zábavné. PS: Moderátorovi jsem nevěřil, že nezná odpověď před potvrzením odpovědi.... PS2: Jestli mi tahle soutěž něco dala tak znalost, že meloun není ovoce, ale nejsladší zelenina. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Za posledné roky vedomostné súťaže na našich staniciach buď vôbec nechodia, alebo sú to pseudovedomostné nudné relácie recyklujúce opotrebovaných moderátorov (Duel na Stv 1, Páli Vám to ? s mizerným Kočišom). Ani Riskni milión nedosahuje úroveň Riskuj ! Štefana Bučka, čo bola moja obľúbená kvíz šou. Priemerná relácia však má sympatického a vtipného Vlada Voštinára, ktorý súťažiacich často nepriamo navedie na správnu odpoveď. Nesúhlasím s názorom, že otázky sú príliš ťažké, alebo že vyhrať milión je v súťaži nemožné. Len sa skrátka ešte nenašiel nikto s vyváženou kombináciou vedomostí a zdravého sedliackeho rozumu, čo by to dokázal. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama