Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Co je pro někoho rájem, může pro druhýho znamenat peklo. Neudivuje mě skutečnost, že existuje sorta lidí, jejichž životním cílem je válet se celej život v teple u bazénu, líbat vlastní svaly a permanentně souložit. Co mě ale udivuje je, že suma inteligenčních kvocientů všech soutěžících Hotelu Paradise by se směle vyrovnala s inteligencí bublajícího bahna. Myslím, že dát dohromady toto společenstvo kreténů musela být docela fuška, protože jde skutečně o destilát, pravzorek, krystalickou esenci té nejčistší lidské pitomosti. Vznavači povrchnosti, otroci podivně překroucených hodnot společně vytvořili "show" tak neskutečně zvrácenou, že skutečně překročila všechny myslitelné meze. To už není reality show, ale drsná publicistika o nezměrných pláních lidské ubohosti. A já se těm lidem "v hotelu" nesměju, já pláču, protože je mi jich vlastně strašně líto. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Kouknul jsem na úvodní a pak ještě asi na 5., 7., 12. a 20. díl, jen abych zjistil, jak se to vyvíjí. No neděje se v podstatě vůbec nic. Přes den se pomlouvaj a v noci chlastaj. Gavrieli je pořád totálně neschopná moderátorka, namakaní svalouši jsou pořád ti stejní vygumovaní namakanci, pipky jsou pořád pipky. Scénáristicky absolutně nezajímavá a nudná reality show, kde se VŮBEC zdůrazňuji VŮBEC nic neděje. Žádná akce, žádná zábava, jen kecy kecy kecy o ničem. Absolutně nechápu, proč se to točilo v Dominikánské republice, když se nemůžou ti kokoti hnout ani z verandy. A absolutně nechápu systém, kdy každý týden přijde někdo nový a vyhodí jednoho starého. To přece nedává smysl! A celý tento směšný projekt se mohl klidně točit na nějakým statku v Horní Lhotě :-D ... ODPAD JAKO PRASE! ()

Reklama

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Stráááášná konina. Jako nechápu ty řeči typu, tady je to samá intrika a lhaní, a každý pomlouvá každého....panebože co čekali? Je to reality show, ne? Ale jedno se tomu musí nechat. To jejich neustálé "řešení" a vytahování toho jednoho a samého a v podstatě nedělají nic jiného, je vcelku k smíchu. Původně jsem neměla pražádný zájem, se na to dívat. Ale kamarádka mi řekla, že je to sranda pozorovat ty vypatlané mozky, a tak jsem se podívala na první díl a nemohla jsem prostě...zkoukla jsem docela dost dílů potom...dobře se mi smálo...skončila jsem asi někde u dílu ze 4.4. a nehodlám už dál pokračovat...ale je fakt, že jsem uvažovala, zda tomu nedat aspoň jednu * za to jak je trapné až je to komické. Ale nejde to...takže 0,5* i přestože nic takového tu není. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Velká část lidí je na úrovni právě toho odpadu, co tu všichni rozdávají, jak Ježíšek dárky na Vánoce, ale realita je holt taková. V čem je problém? Koncept klasický a prověřený a protagonisté ukazují své já v deseti různých variacích a přetvářkách. Co komu může vadit? Že jsou úplně blbí, občas dobře vypadající, mluví o sexu jako o pití panáku v baru? A jsou snad lidi jiní? Nebuďte naivní. Tohle je jedna z mála show, která si nehraje naprosto na nic a naprosto přímo říká, co chce ukázat a jakou část "reality" vám ukáže. Vždyť i ta krásná upřímnost některých aktérů člověku daruje divákovi (s dostatkem nadhledu) tolik chvil plných smíchu... já se směju skoro neustále, třeba když největší idiot je současně největší magnet na všechny holky, ale moc rád by některé z nich jenom op*chal, po*hcal a kopl do p*dele (jeho slova, viď Leo:)). Ovšem to nejsmutnější je, že ty holky mu na to ještě skočí... a poslední drobnost na závěr, kluci si vybírají podle vzhledu? Kam se hrabou na ženské! PS: nedoporučují lidem s naivní představou o současném vzorku "těch nejhezčích a nejméně chytrých lidí v ČR a SK". Úprava: za druhou půlku hvězda dolů, ty lidi, co přicházeli, neměli žádnou přidanou hodnotu kromě blbosti:)). ()

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Já snesu hodně. Seriously. Ale co se týče situace v českém filmu, seriálech, zábavních pořadech, reality show a podobných "craps", se už opravdu přestávám ovládat a mé smysly se bouří. To, co se děje, už přestává být únosné a není to už ani směšné. Je to bídné, trapné a ostudné. Stydím se za to, kam naše tvorba a poměry dospěly. Jestli osoby vystupující v tomto "ráji" mají představovat výsledek evoluce, tak se někde něco zatraceně hodně posralo. Mayové měli pravdu. Jestli to takhle půjde dál, bude to skutečně znamenat nenávratný kolaps. Jsou mezi námi. Ale nejsou to inteligentní mimozemské bytosti. Je to banda primitivních, extrémně sebevědomých, totálně vymaštěných a umělých "subjektů," kteří nemají s civilizovanými, normálními, chytře uvažujícími lidmi nic společného. Něco jako osobnost, intelekt, inteligenci, rozum, mysl či snad duši zde nenajdete. Ha Ha! Kdeže! To přece nejsou ingredience pro reality show, že? To přece blbost a jednoduchost přitahuje diváky, že? Díváme se na to, nechápeme a říkáme si, proč se na to sakra díváme... Prosím armádu ostřílených hochů vzdušných sil, aby shodili na toto místo bombu, než bude pozdě. This is the new taste of terror! A jak bylo řečeno v traileru k filmu Vetřelec vs. Predátor: Whoever wins, we lose... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Průběh natáčení narušila situace, kdy do areálu hotelu vnikla ozbrojená majitelka se štábem spolupracující společnosti a ohrožovala přítomné na životech. Natáčení finále se poté přesunulo do bratislavských ateliérů. Důvodem byl dluh, který narost až do výše 1 000 000 amerických dolarů. Tracey Cuesta přitom upozornila slovenskou produkci ještě před 5. březnem, kdy se začala show vysílat, že nebude možné natáčení dokončit a odvézt vybavení ze země, pokud bude produkce cokoliv dlužit. (JoranProvenzano)
  • Všechny světové verze Hotelu Paradise se natáčejí v Mexiku. Československá verze, která se filmovala v Dominikánské republice, je tak výjimkou. (..Lucas..)
  • Natáčení probíhalo tři měsíce v Dominikánské republice v hotelovém komplexu Casa Alegre, jehož hodnota je dvanáct a půl miliónů amerických dolarů. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama