Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Diskuze

Peklop

Peklop (hodnocení, recenze)

Z Dobře žije: Kapoun si pamatuju jen "Šugr" a to to dávali v TV teď. Takže za jedna :-)

reich

reich (hodnocení, recenze)

Tato série není špatná, mě se nejvíc líbilo několik zvratů ve hře např. rozpad spojenectví kmenu Kota. A Randy to je fakt idiot :-)

wipe

wipe (hodnocení, recenze)

Ne vylozene spatna serie, ale taky ne dokonala, pekne prostredi a protivny Randy jsou + teto serie. Vitez a Sussie ktera si vylozene nezaslouzila byt ve finale ale nakonec potopi celou serii. Na zaver snad rict jen : ,, To byla moje SUSENKA !!!"

Malakal

Malakal (hodnocení, recenze)

Já se na Gabon budu snad muset znova podívat, protože si ho pamatuju, jako dost dobrou řadu :) 

ossi

ossi (hodnocení, recenze)

pomo by si měl rozmyslet komu dát nebo nedát práva na přidání nových profilů, každopádně pokud to tady je tak by byl nesmysl to mazat to by pak csfd ztratila smysl, navíc tady jsou i nějaký reunion show a tak podobně to by se mělo spíš smazat

O.Peta

O.Peta (hodnocení, recenze)

ossi: taky se mi to nelíbí. Problém je v tom, že j tu několik lidí, kteří to sem přidávají. Já narazil na člověka, kterými to zamítnul i když jsem mu poslal info ke každý sérii. Poté s na diskuzi ukázala prosba o další řady: Gabon, Perlové ostrovy a ty zase někdo jiný přidal. Takže neskutečný bordel. Nevím, proč se nenahodí hned teda všechno, než takhle zmatečně a každý sem pak akorát přidá to, co sám uzná za vhodný.

ossi

ossi (hodnocení, recenze)

tak to by bylo pěkně na hovno dát to sem a potom to zase smazat a navíc tady byla austrálie a afrika mnohem dřív než to začal vysílat cool

O.Peta

O.Peta (hodnocení, recenze)

ossi: To jsem už navrhoval u "nahazovačů", ale neprošlo to. Nevím proč. Prý dojde časem naopak ke smázání všech řad a zůstane jen pořad jako celek.

ossi

ossi (hodnocení, recenze)

když je tady už i gabon tak by se sem měli dát i ostatní série survivoru

Reklama

Reklama