Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nějlepších sérií. Favoritů jsem měl několik. Úplně nejvíce jsem přál vítězství Coachovi, protože to byl totální psychouš. Jeho historky a absolutně nepřesné předpovědi počasí neměly chybu. Nepamatuji si, že bych se u některého survivoru tolik nasmál. Celkový vítěz byl můj druhý oblíbenec, takže po této stránce jsem spokojen. Fajn vývoj, kdy se vyřazovalo od dementů, což bylo úplně neobvyklé, a proto jsem si mohl soutěžící, kteří za něco stáli užít až do konce. Fajn úkoly. Vítěz dostal poprvé všechny hlasy poroty. Hodlám zde napálit 4*. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: opět krásná krajina, skvělej Jeff P., soutěžící sympatičtí i blbci jako vždy...Rozhodně mě zaujala změna když bylo v prvním díle hlasování (čekala jsem vyhazov a objevil se vrtulník s odvozem) :)..Vítěz JT mi nevadí, ale přála bych to jiným, těch 100 000dolarů navrch taky dostat nemusel, nebyl skoro vidět a byli tam lepší lidé..Druhý Stephen mi vadil o něco méně i když na poslední kmenovce dost zklamal..Moje favoritka byla Taj která skončila alespon 4 , a favorit byl Coach , bez kterého by tam byla děěěsná nuda :) - jen on dokázal vymyslet takové forky..Debbie taky patřila k mým oblíbencům, škoda že byla vyhozena ..Erinn se divím, že se dostala až na 3 místo, ale určitě pochvala - dokázala co jiní ne ;)..Mladá Sierra to měla těžké odzačátku bylo jasné, že se do konce neudrží, ale došlapala to vcelku daleko..A Tyson patří do mých záporných postav (vždy se musí někdo objevit že ) :)) perfect! těším se na další řadu, snad bude eště lepší. ()

Reklama

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní série na poměry Survivor. Hodně zajímavý je bijec draků Coach, ale jen s ohledem na to, jak netypický člověk to je. Největší radostí pro mě bylo vyhození Sierry a Erin, nesympatické trubky, které se vezli jen díky potřebě vyloučit jiné hráče. Nutno přiznat, že tohle je i dost raritní série z hlediska podrazů, protože se jedná skoro až o čestnou řadu. Velká změna, avšak tu si hned vykompenzuje Samoa. Vítěz je s ohledem na strategii opravdový válečník a je rozhodně milé, že vyhraje i někdo jiný než zcela falešný a prolhaný manipulátor. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekaně dobrá série. Úvod mi sice přišel relativně slabší, ale náhle po sloučení obou kmenů celá série nabrala spád a všechny nitky hlavních hráčů této série začaly pomalu proplétat až do skvělého finále. Rozhodně série velkých hráčů a skvělých podrazů na další úžasné lokaci. A Coach je kapitola sama pro sebe Nejoblíbenější hráči: Stephen, JT, Tyson ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Survivor tentokrát zavítal do krajiny brazilské vysočiny, a fungoval alespoň pro mě opačně než většina sezón. Zatímco normálně chvíli trvá si najít oblíbence a mnohem lepší je finiš řady, tady jsem si našel oblíbence hned z kraje, a zklamal mě vývoj sezóny. Tocantins se tentokrát nesnažilo diváky lákat na nějaké extra taháky, zvláštní dělení kmenů a vůbec, spíš se spoléhalo na charisma castu. A z největší části to vycházelo dobře, bohužel hned několik soutěžících divák ani neměl možnost poznat, protože střih sezóny se zaměřoval především na megalomaniaka Coache, který v budoucnu dostane hned několik dalších šancí.. Co do osobností je Tocantins sezóna milá a rozmanitá, ale strategicky impotentní Coachova aliance učinila z druhé poloviny zívačku. Vítěz: 2* - další zbytečný neúmyslný coattail rider, co se na konec dostal díky slepému štěstí, Coachově demenci a naprosto nepochopitelné impotenci hráčů, co měli v rukou moc. Tocantins je totiž snad vůbec první sezóna, kdy si "mocní" místo odstraňování sympatických hráčů řekli "ten je ale sympatický, toho nikdy nevyloučím". Tohle nemá obdoby.. Top 20: Stephen Fishbach, Erinn Lobdell. Oblíbenci: Sierra Reed ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)
  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)

Reklama

Reklama