Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka cestovateľov uviazla v Chile po veľkom zemetrasení v podzemnom nočnom klube. Cestovatelia si postupne uvedomujú, že ak sa im podarí dostať sa von, bude to iba začiatok hrôzy, ktorú nemusia prežiť. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem několik měsíců Aftershock přehlížel, ale to vlastně proč? Nevěděl jsem co očekávat, oč vlastně půjde a co je to vůbec za žánr. Po půl hodině jsem měl za to, že se dívám na komediální thriller, ale po té půl hodině vše začne. Přijde zemětřesení, pár slušných ač béčkových hororových scén a Aftershock chytne náboj. Potom se až do samého závěru nezastaví a diváka jen a jen překvapuje. Dokonce i nějaké ty zvraty najdeme, hlavní postavy postupně začnou umírat a i když se závěr dal očekávat, tak stejně překvapil a byl takové příjemné završení. Možná nikdy nepochopím proč hodnocení je tak nízké, ale já se od začátku bavil .. 7/10 = 76% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film z dílny E. Rotha. Katastrofická/hororová návštěva Chile kde parta přátel bojuje nejen proti přírodě, ale i lidskýmu hyenismu. Chválím kameru, která byla místy fakt vymazlená a ještě víc chválím nepředvídatelnost děje. Určitě jsem se u filmu nenudil. Mám to tak na rozhraní 3 - 4 hvězd. Nakonec se přikláním k vyšší variantě, protože přesně takový konce mám rád. Co nestihne lidskej faktor to dorazí matka příroda. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UŽ MÁM TĚCH SRAČEK DOST!“.... /// Tři gringos v Chile, obklopeni roštěnkama (jeden je totiž kurevsky za vodou…) a (konečně!) po půl hodince začíná katastrofa. (ve filmu pičo!) Plno osobní statečnosti, řešení krizovejch situací a skupinka se nám zmenšuje a zmenšuje, až … Když přejdu ten delší úvod, tak uznávám, že to dlouho šlapalo. Sice je to hodně postavený na předpokladu, že když se něco může posrat, tak se to (…přesně tak!), ale nechybí nadhled, má to zajímavou kulisu a nevadí, že to zase takovej horor není. Škoda, že nám to ke konci začíná drhnout a skřípat, takže vo hvězdu vejš už to nemá šanci vytáhnout ani závěrečnej vobraz. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád, když má film ,,pointu“. 2.) Film, ve kterým se speciálně děkuje ,,RZA“ je povinnost! (né, není to terorista! Tam řádilo zemětřesení a …) 3.) Thx za titule ,,marosh1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Účastníci zájezdu zažijí vzrušující Pařbu v Chile a poté je čeká Nezvratný osud. Aftershock je drsný, krutý a značně gore. A nelíbil se mi. Nevím, v čem přesně, ale zkrátka se mi nelíbil. Nejspíš je to celkovým zpracováním a samotnými charaktery postav, které jsou tak tuctové, nelíbivé a nezajímavé, jak jen v tomto žánru můžou být. Snad jen postava, jíž ztvárnila Andrea Osvárt si získala nějaké mé sympatie. Připadala mi nejvíc zajímavá, chytrá a celkově prostě žádná prsatá, uřvaná pinda:) Možná i proto ji tvůrci filmu nechali dojít tak daleko. I když ani ona nemá zdaleka vyhráno. Závěr filmu, kdy kráčí po pláži, dává tušit, co asi bude následovat. Během sledování jsem si říkala, že to stejně musí přijít. Aftershock má dobrý nápad, i herecké výkony jsou slušné, ale celkově se mi to jaksi nedokázalo trefit do filmového vkusu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nejakým nedopatrením som čakal zombie horor a namiesto toho dostal zábavný survival, na horor sa meniaci až v poslednej tretine. Celý film som tomu chcel dať štyri hviezdy. Aj hangover prvej pol hoďke, aj tomu chaosu čo jej nasledoval, super scéne s lanovkou, mŕtvym deťom a nečakaným úmrtiam hlavných postáv... všetko to bolo super. A záver to pokazil. Načo bola dobrá tá pointa? Aký mala zmysel, či logiku? Neviem. A Eli asi tiež nie. On všeobecne má s tými scenármi trochu problém. Hostel bol tak blbý až bol dobrý, Cabin Fever bol iba blbý. Aftershock je teda logicky jeho najlepší film, ale myslím, že by potreboval niekoho kto by ho usmerňoval, niekoho skúseného. Načo je v horore, ktorý sa to snaží uhrať na realistickosť, napríklad úsmevná scéna "babka v kanáli"? Ale tak uznávam, že ide o posun k lepšiemu. Koniec koncov, film začínajúci záberom na trsajúceho Eliho Rotha, mohol dopadnúť oveľa horšie. 70% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Celý film bol natočený na digitálnu zrkadlovku (fotoaparát) Canon EOS 7D. (ash99)
  • Do amerických kín mal isť tento film s prístupnosťou NC-17 (neprístupný do 17 rokov), ale nakoniec ho zostrihali tak, aby spĺňal rating R (do 17 rokov len v sprievode dospelej osoby). (beso74)
  • Eli Roth snímek produkoval, zahrál si jednu z hlavních rolí a také se podílel na scénáři. (gogos)

Reklama

Reklama