Reklama

Reklama

Silent Hill: The Unauthorized Trailer

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2004, 3 min

Střih:

Taylor Warren

Recenze (5)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jako céčkovej horor by to nemuselo bejt špatný, z tohohle "traileru" to ale vypadalo spíš jako špatná napodobenina týmových Residentů z PS2, než Silent Hill... ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Takto to dopadá, když se fandové rozhodnou vzít ruční kameru a udělají si vlastní video k oblíbenému filmu, nebo hororové hře. Ovšem to v žádném případě nezaručuje úspěch, že se jim povede natočit něco „poživatelného“. Většinou jsou z toho jen nechutné sračky, které měly zůstat puštěny někde na soukromé párty pro pobavení známých a rozhodně to nepouštět ven mezi lidi… ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Tak teď aspoň víme, jak by vypadal Silent Hill film, kdyby ho dělalo studio s menším rozpočtem. Ironicky však ve svojí levnosti vypadá jako správné vyobrazení děje prvního a druhého dílu, které se odehrávaly v 80., resp. 90. letech, z nichž si tento kraťas primárně bere inspiraci (nelze ale opomenout ani místní variaci na dějově mladší Heather Mason). Na druhou stranu (což ale bylo vzhledem k rozpočtu celkem nevyhnutelné) chybí jakákoliv větší přítomnost "otherworldu", ať už to je prostředí nebo monstra (hudba je zvolená vhodně; ještě aby ne, když je přímo z her) - dle závěrečných titulků za Blood and Gore stála osoba jménem Jackie Zbuska. Všehovšudy jsem ale napočítal pouze jeden krátký záběr na zakrvácený záchod. To je můj hlavní problém s celým trailerem - nejde z něho vůbec strach, vše vypadá téměř jako Youtube Poop plný scén vytržených z kontextu, což ale na druhou stranu dobře reprezentuje zmatení. Závěrečná scéna na schodech byla super, ovšem téměř až slasherovité rozuzlení bylo absolutně meh. ()

Reklama

Reklama