Reklama

Reklama

Invaze slimáků

(neoficiální název)
  • Dánsko Slug Invasion
Krátkometrážní / Animovaný
Dánsko, 2012, 6 min

Obsahy(1)

Každý den kolem nás probíhá nekončící boj o cenné hodnoty. Ani týmový duch a odhodlání, ani nejmodernější výzbroj a sebelepší velení však nemusí být zárukou vítězství v zahradní bitvě proti odhodlanému nepříteli. (Mylouch)

Recenze (34)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ak aj vám vadia slimáky v záhrade, vžijete do babky, ak si občas pripadáte ak malý vojak bojujúci proti silnému a veľkému ťažko poraziteľnému protivníkovi, tak sa vžijete do slimákov, no ja osobne nemám rád vojenské filmy, ak nemajú protivojnové posolstvo alebo posolstvo nevyhnutnej obrany slobody a iných hodnôt. Ako animovaný to malo príležitosť urobiť nejakú ráznu metaforu, ale nestalo sa. Vtipné, či milé to nebolo. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* I takové kraťasy můžou mít někde 94%. S animací je na úrovni krátkých dětských filmů od Pixaru a abyste si to užili tak stačí IQ houpacího koníka. Za tento samoúčelný pohodový filmík nemůžu dát ani 2 hvězdičky a na podobné stupidity jsem koukal jen v pubertě. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Santa666 

všechny recenze uživatele

Jediný originální nápad, válka slimáků proti lidem, nemůže zachránit celý film, ani ten, co trvá šest minut. Kreativitou tvůrci neoplývají a jestli to znamená, že u všech jejich filmů se budu takhle nudit, tak to můžou rovnou zabalit a jít si na pracák pro dávky. Chtěl jsem k tomuhle komentáři přidat ještě nějakou hezkou pointu. Když jí ale nemá Slug Invasion, tak se snažit nebudu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama