Reklama

Reklama

Proč nevidíme tohle v reklamách na mléko a sýry?

  • USA Why Do We Not See This In Advertisments For Milk And Cheese?
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2008, 3 min

Obsahy(1)

V reklamách na živočišné produkty lze vidět šťastná zvířata, slunce, zelené louky, čistou vodu a stohy slámy. Jaká je ale realita? Michal Kolesár v tomto krátkém snímku upozorňuje na lživost a naprosté pokrytectví dnešních reklam, které zobrazují zvířata v nereálných podmínkách a cíleně neukazují pravdu. (xFelix)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu výskyt tohoto krátkého videa na CSFD, ale to je vedlejší. Chápu co tím chtěl autor asi říci, ale tohle je typický příklad klasického kravína. Proč to není v reklamách? No proč asi, výrobci potřebují prodat, co nejvíc svého produktu a tak raději natočí nějakou „kravinu“, kterou vám pak pouštějí v TV pořád dokola, v obchoďácích vám dají velké slevy a (nejen) důchodci se pak z toho můžou třeba posrat. Spíš mi přijde, že to bylo točené jako nějaký školní projekt, nebo si jen ochránci zvířat chtějí honit triko. Sorry, ale tohle moc velkou hodnotu nemá. Bohužel je to realita, těm kravám nikdo ve videu neubližuje – zkuste příště zajít do slepičárny a pak vás klepne pepka už úplně. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Všetko je to o tom, že suma uvedená na štítkoch nezodpovedá reálnej cene za živočíšne produkty, reálna hodnota je vyvážená krvou a utrpením! ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

V reklamách na mliečné výrobky sú nám ukazované kravy, ako sú voľne chované na lúke, aký majú krásny život a ako prejav vďačnosti nám dávajú mlieko. Lenže to je ďaleko od pravdy. "Jsou lidé, věřící, že krávy dávají mléko jen tak, asi jako když se otočí kohoutkem nad umyvadlem a teče voda. Pravdou je, že mléko krav je výživou pro telátko a v tom je i jeho jediná hodnota. Není to zemědělská komodita. A smysl života krav není v produkci mléka." z webu Michala Kolesára. ()

esopesokeso odpad!

všechny recenze uživatele

Div sa niektorí neposerú a nedajú aj desať hviezdičiek, keby sa dalo. Tento strih je zavádzajúci, nič nevraví, len ukazuje kravy v maštali. Vysvetlite mi prosím tie vaše vysoké hodnotenia, prosím, lebo ja som asi sprostý. ()

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

Taky to nechápu. Takový hustý dokument o tom, jak krávy leží a přežvykují v kravíně, by měl být v každé reklamě na mléčný výrobek. Až na ty telata, ty bych šoupnul na závěr Televizních novin. Anebo jim udělil registraci na čsfd, ať můžou pětkovat takovouhle ryzí filmařinu. ()

Reklama

Reklama