Reklama

Reklama

Hra o hrad

(pořad)
  • Kanada Spatalot
Dobrodružný / Komedie / Reality-TV / Soutěžní
Kanada, 2011, 24 min

Obsahy(1)

Přes děsivé překážky za královskou korunou.

Soutěžní pořad ve středověkém stylu! Každý ze soutěžících teenagerů musí na cestě hradním příkopem zvládnout sérii překážek a nástrah. Obránci hradu, mezinárodní komando v kostýmech gladiátorů, se jim to snaží znepříjemnit, takže nemají nikdy nic jisté. S korunou od krále či královny odejde jen ten nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Plus? Konečně nějaká taková soutěž pro děti.. A taky ten fialový mužík, co po nich střílel, se mi líbil.. Ale to je asi tak všechno.. Moc mě to nebavilo, moderátoři bohužel nebyli vtipní a všechno to šlo tak nějak letem světem, takže než jsem postřehla, kdo všechno tam závodí a jaké tam jsou překážky, tak jsem najednou zjistila, že vítězem je Dominic a konec :D Škoda.. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takže "Wipeout" už má aj svoju neoficiálnu severoamerickú kinder verziu. Postarali sa o to mimoriadne kreatívni ľudia z Walt Disney Studios, ktorí bez hanby okopírovali tento formát a dali tam súťažiť malých, predpubertálnych smradov. Prezentujú to ako zábavnú, súťažnú reality show so stredovekou tématikou. No pekná blbosť. Nie je to ani zábavné, ani napínavé, ani vtipné a so stredovekom to nemá nič spoločné. Je to nehorázne nudné a strašne trapné. Úplna kravina. Absolutný odpad! ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Chcete návod jak si víc vydělat na pořádání Wipeoutu? Zmenšíte rozpočet tím, že všechny rekvizity budou o třídu horší, najmete si pár retardů, kteří budou kazit soutěžícím výkony a abyste ušetřili na výhře, tak necháte soutěžit malé haranty, kterým bohatě bude stačit, když jim řeknete, že se vítěz "stane dobyvatelem hradu a získá korunu". Pak jen zkrátíte čas pořadu abyste ušetřili za štáb a kameramany a hurá s pořadem do dětských kanálů. Jako malé děcko bych se taky rád zúčastnil, ale takto vidím, že je to jen kopíračská slátanina. ()

dmk odpad!

všechny recenze uživatele

Já tyhle "padací soutěže" sleduji velmi rád, vyjma tohohle. Otravní moderátoři a špatná dráha nejsou jediné co mne od tohoto pořadu odrazuje. To co zde je nejhorší je přeplácanost. Řekněte mi jaký má význam , aby po nich tři(ve finále 6)obránci stříkali sliz, házeli míčky a pouštěli mlhu, která mnohdy zakrývá hráče na trati? ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Ano, je to více přeťápnuté a více přeplácané než argentinská Drtivá porážka, ale je to sakra pro děcka lidi! Myslím si, že samotní účastníci, tak i děcka u televizí, si tuhle vodní show náramně užily. :-) | Průměr všech zhlédnutých epizod: 45% (2*) | ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama