Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Pozornosti kolegů - a koneckonců i kolegyň, co na tom - kteří mají zájem o ladné ženské křivky (byť v tomto případě na můj vkus poněkud příliš štíhlé) doporučuji černovlasou dívku, která je ve zdejší galerii jako první z dámského osazenstva Farmy. Tato sympatická holčina, jistá Jana Kadeřávková, má na internetu spoustu zajímavých fotografií a videí pod uměleckým jménem Nikol Vanilla. Porno sice bohužel zatím netočí, ale za shlédnutí ty materiály stejně stojí - rozhodně víc než celý tenhle novácký příspěvek k prznění všeobecné televizní kultury. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Nie,žiadny obdiv,ale podľa mňa skôr poľutovanie.Ich trápne vystupovanie,prejav a správanie sú často na smiech,ale potom si človek uvedomí,že je to skôr do plaču.Ja len dúfam,že takýchto ,,celebrít" bude na obrazovkách čoraz menej.Chcela som napísať,že mi je tých ľudí lúto,ale oveľa viac ľutujem tých,ktorý si články,videá a akékoľvek príspevky o nich zo zvedavosti a zo záujmom čítajú.Jednu hviezdičku im,ale udeľujem zato,že prezentujú hlúposť na verejnosti! ()

Reklama

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Dám 1* za hlodavé komentáře napříč pořadem. Chvíli jsem uvažoval i o třech hvězdách, říkal jsem si, že Vyvolůným či BB se to kvalitativně vzdálilo na hony, dokonce i celkem normální soutěžící se mi líbili více než psycha z předchozích show, snad už se lidé začínají chovat civilizovaněji po předchozích fiaskách. ZKLAMALA VŠAK SAMOTNÁ NOVA, která se nechtěla dívat na idylický pořad, a tak začala měnit pravidla, čímž tuhle celkem slibnou záležitost zadupala do země. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tempo udává soutěžící Milan. Nedovedu si představit, že by tam takový rýpal nebyl:) Chyba tvůrců, že vlastně ani nevíme, kde ta farma leží. Musíme složitě googlovat. Chci více rvaček a hádek, jinak soutěže tohoto typu nemají význam:) Po zhlédnutí všech dílů konstatuji, že jediné, co se mi nelíbilo, byl totálně zpackaný závěrečný duel mezi Michalem a Šárkou, protože bylo hned jasné, že chlap zvítězí. To je jak kdyby tam dali disciplínu vyšívání a bylo by zřejmé, že zvítězí žena:) No jo, ale jak to tedy tvůrci měli vyřešit? ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo. Vždyť vy víte. Místo toho, poisovat nepopsatelné, jak to dokázala nejlépe snad madame Phobia, dovolím si svou další prostoduchou úvahu. Přece je jasné, kam všechny ty reality show směřují, kde je umístěný ideál. Tak do toho šlápněme, neserme se s tím tak. Nemusíme odkázat tu nejlepší zábavu až našim potomkům. Vezměme prostě ty nejzkurvenější kurvy, nejvykroucenější bukvice, nejprimitivnější vidláky, nejnervóznější slizouny a navrch alespoň jednu snobskou dámičku a dejme jim jasný úkol. A pár brokovnic jako prostředek k dosažení cíle. Potom je už putna, kam to umístíme, jestli se bude PROSTÍRAT před podáváním ragů ze silikonových prsíček, nebo se bude FARMÁřská jizba vymalovávat sedlou krví s motivem mozkových blan, či se vytvoří noví kostelní pěvci brokovou amputací rodinných klenotů. Vždy to bude SUPER a na STARá kolena budeme moci vykládat potomkům naší VYVOLENÉ, že byly doby, ano, doby byly. Byly doby různé. A oni díky naší nechuti ke vkusu či lidskosti žijí v době hrůzné. Werich, sorry, já musel. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama