Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tempo udává soutěžící Milan. Nedovedu si představit, že by tam takový rýpal nebyl:) Chyba tvůrců, že vlastně ani nevíme, kde ta farma leží. Musíme složitě googlovat. Chci více rvaček a hádek, jinak soutěže tohoto typu nemají význam:) Po zhlédnutí všech dílů konstatuji, že jediné, co se mi nelíbilo, byl totálně zpackaný závěrečný duel mezi Michalem a Šárkou, protože bylo hned jasné, že chlap zvítězí. To je jak kdyby tam dali disciplínu vyšívání a bylo by zřejmé, že zvítězí žena:) No jo, ale jak to tedy tvůrci měli vyřešit? ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Jak udělat zajímavou reality show? Je to o prostředí nebo o lidech? Zatím se neosvědčil ani luxusní hotel, ani zahnojená farma. Tak zbývají jen lidé. Kdo se rád montuje do druhých, vždycky bude divákem těchto pořadů. Zdlouhavou a nudnou formou bude postupně odkrývat nitro někoho velmi málo zajímavého. Tohle ale pro mě není. Představoval bych si slušnou zábavu v nějaké malé skromné krvavé reality show. Například uzavřít do jedné místnosti (třeba septiku) několik přemoudřelých drsoňů, co se tak rádi tahaj za pinďoury na volné diskuzi ČSFD. Samozřejmě bez boxerů na ruku by to nemělo smysl. To by byla podívaná. ()

Reklama

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Po různých SuperStar, Miss, Talentmaniích, Hlasu,... je tohle docela osvěžující změna toho stejného lapače prachů. Jak asi vybírají soutěžící? Hajzlí, Slušňák, Vtipálek, Naivka, Správňák, Hezoun (ten je důležitej, při výhře vydělá hodně prachů za SMS zbohatlických slepic), Negativistka a Potížistka, Krasavice... jiné tváře, ale stejné charaktery, tzn. typicky kladní musí porazit ty padouchy a zvítězit, tzn. krásní a kladní hrdinové vždycky zvítěží, tzn. krásným lidem budou vždy naivní lidi cpát prachy, a tzn. naivní lidi pošlou sms Krasavci, ten vyhraje a Show má na proplacení výhry, zaplácnutí nákladů a výplaty štábu. Tákhle se vydělává. ()

standsiller odpad!

všechny recenze uživatele

Pustatina a hlboký úpad našej kinematografie. Až ma mrazí keď vyslovujem pojem "kinematografia" pod titulom tejto neopísateľnej hlúposti. Hanba . Otravné, nudné. Je mi do plaču že na toto sa dokážu pozerať také široké masy našich divákov. Preč s reality show ako sú tieto. Nech sa radšej natáčajú filmy a nech ich dostanú do rúk ľudia ktorí to vedia. Nie len zarobiť, ale spraviť niečo za čo sa nebudeme musieť hanbiť. Za toto sa žiaľ musíme. Ešte raz hanba. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pri tejto sračke platí úplne to isté, čo som napísal v komentáry ku slovenskej verzii. Takže to len zopakujem: Už sme tu mali všelijaké reality show, väčšinou za moc nestáli, a táto patrí určite medzi tie najslabšie. Na "Farme" sa mi nepáčilo nič. Vôbec ma nezaujala pôvodná myšlienka spraviť s dvanástich tajtrlíkov poriadných hospodárov. Súťažiaci sa mi zdali nevýrazní, ba až nudní. Systém vyraďovania bol postavený úplne na hlavu. Nedialo sa tam nič zábavné, ani inak emociálne vypäté. A ešte dodám: česká obdoba "Farmy" sa mi zdá ešte úbohejšia a ešte viac trapnejšia ako tá slovenská. Tereza Pergenrová je síce o niečo málo sympatickejšia ako tá naša škaredá opica Kveta Horváthová, ale i tak je to len obyčajný odpad! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama