Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako má hovno své mouchy, i Tv Hovna má svoje programy, co za hovno stojí, což je případ i téhle nudné podívané, která je komplet okopčená od našich východních sousedů. Zatímco slovácká verze měla aspoň trochu úroveň a dalo se na to koukat, tohle stojí za strašný vyližprdel. Už jen výběr soutěžících je na pěst. Koho dnes zajímá vidět striptérku, gaye a městskýho roláka jak někde "dřou" v řiti světa?? To se dá vidět ve spoustě dalších shitech. No a v pozadí zde máme naši slavnou Pergnerovou a její vyfetovaný mozek, aby soutěžícím zvedla jednou za den mandle. Komu by to nestačilo, má zde psychouše Milana a jeho SKLAPNI, které se jeho hrubým barytonem musí rozléhat až do místní bažiny. Novo, vyližte nám prdel - co se děje na Slovensku nás nezajímá, radši pusťte ty hovna co jste vysílali kdysi. ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

A komu tím prospějete? Z Novy je mi poslední dobou vyloženě na blití...nejdřiv prodloužej Televizní noviny o 20 minut aby doprostřed mohli narvat reklamu a hned potom vysílaj hodinu tuhle zvrácenost...proboha proč to musíte vysílát každý všední den až do konce prázdnin?...Vážně je českej národ tak retardovanej, že lidem ke štěstí stačí každej den furt dokola sledovat tyhle "reality" show typu Farma, Hotel Paradise a podobně...Lidi proberte se, televize tyhle sračky vysílají proto, že VY to hltáte, a ONI pak vydělávaj na reklamách, který vám tam minimálně 2-3 nacpou...a kam jdou pak ty peníze? Většina z nich na natáčení a vysílání dalších podobnejch zvěrstev...protože proč by si televize měli kupovat práva na nějakej kvalitní, dobrej zahraniční seriál nebo pořad, když takováhle šílenost má ve finále větší sledovanost. Teď k pořadu, za mě jasný odpad!, kdyby tu existovalo ještě něco horšího než odpad! tak Farma by to na 100% ode mě dostala. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Příčí se mi dávat každému druhému pořadu české produkce odpad, nicméně zde jednoduše není jiná možnost. Špína a neduy veškerých realitshow posledních deseti let koncentrovaná do jednoho smrtícího koktejlu který je i v malých dávkách substancí, kteréžto požití je neslučitelné se životem. Tereza Pergnerová se sice snaží ale je jí to k ničemu. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Kancelářské městské krysy a modelové přijeli poprvé v životě do nepropustné džungle plné nebezpečných situací - na periférii české vesnice. Budou se zde po tři měsíce potýkat s nebezpečnou zvěří (krávy, zajíci, poníci), nelidskými podmínkami (kadibudky, zaprášené madrace) a možná poprvé v životě budou muset manuálně pracovat a ohnout se pro vidle. To vše doplní zcela klasické pravidla soutěže, které znovu vychází z 12 let starého formátu Survivora jehož pravidla vyřazování se praktikují v naprosto všech kolektivních reality-show odvysílaných/vyrobených v ČR. Kvalitou se ovšem Farma žádnému zahraničnímu hitu rovnat nebude, neboť Češi RS neumí natočit, natož do nich vybrat správné lidi a raději sází vše na prvoplánovou zajímavost (striptérka/pornoherečka, zženštilý teen-gay, neurotický debil), místo na zajímavé osobnosti. Otázka znuděného diváka tedy zůstává opět stejná: "Bude to stát zase za hovno?". Zcela jistě, další nudný český pokus o RS, kde vévodí provařené ksichty z jiných nízkorozpočtových RS sraček z Primy, které už jednou hledaly své táty a mámy nebo prostřely pro televize své fádní žrádla (perfektní práce lidí u castingu). Člověk, co má na horách chalupu, případně netráví veškerý volný čas a víkendy v supermarketech jako většina městských rodinek, bude znuděn. Člověk, co si umí sehnat kvalitní zahraniční RS to nebude ani sledovat, a důchodci spolu s lidmi, co nevytáhli paty z betonového povrchu města, budou možná mírně pobaveni "drsností" celého pořadu. Já s tímto shitem nehodlám ztrácet čas, protože romantiku v "opuštěné farmě", která se nachází v jedné z nejhustěji obydlené zemi na světě, nespatřuji a sorta lidí, kterou tam vyslali pěstovat brambory, je neskutečně nezajímavá a nudná. Nova objevila Ameriku na Slovensku, bravo! Rozpočet není vše TV Hovno, stačí se inspirovat profíkama za mořem, ne produktem s nejnižší pořizovací cenou... Mimochodem, Brno-Praha-Plzeň. Právě z těchto měst pochází opět téměř všichni účastníci, ostatně jako ve většině ostatních českých pořadech, do kterých jdou lidi z ulice. Už chyběla jen Ostrava a čtyřka nedotknutelných by byla kompletní. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Nie,žiadny obdiv,ale podľa mňa skôr poľutovanie.Ich trápne vystupovanie,prejav a správanie sú často na smiech,ale potom si človek uvedomí,že je to skôr do plaču.Ja len dúfam,že takýchto ,,celebrít" bude na obrazovkách čoraz menej.Chcela som napísať,že mi je tých ľudí lúto,ale oveľa viac ľutujem tých,ktorý si články,videá a akékoľvek príspevky o nich zo zvedavosti a zo záujmom čítajú.Jednu hviezdičku im,ale udeľujem zato,že prezentujú hlúposť na verejnosti! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama