Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

ainny odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z mých úchylek má název reality show a když jde o kontejnerovku (i když tady s lehčím časovým skluzem), tak o to víc. Farma mě baví stejně jako kdysi první VV. Možná o něco víc, protože tady nekoukám na bandu nudících se lidí, ale na bandu lidí, kteří musí makat. No a taky souhlasím s klasikem, který řekl: Miluju práci. Vydržím se na ni celé hodiny koukat. ;^) ()

voleman odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, další stupidní pořad stupidní Novy. Nechápu jak se na takovou kravinu někdo může dívat. Bohužel moje babička se na to dívala a já občas kousek z tohoto pořadu díky ní také viděl a úplně dobře mi z toho nebylo. Příšerné dialogy mezi mentálně retardovanými účastníky byli opravdu k zblití. Zcela jasný odpad. ()

Reklama

J.Bourne 

všechny recenze uživatele

No líbí se mi, že o svym setrvání v soutěži rozhodujou samy soutěžíci. Ale prostě co to tam je za exoty to nepochopim. Jedna hvězda za trošku opravdu jen trošku zajímavej nápad. Škoda možná, že kdyby tam místo nagelovanýho homosexuala a blonďatejch dámiček byl někdo, kdo má s farmařinou co dočinění, nebylo by to tak k smíchu. Nebo spíš plači. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se mám stydět a preventivně chodit do práce kanály, ale mne tenhle druh reality-show bavil. Já vím, klub fanoušků Akiry Kurosawy mou existencí bude silně opovrhova, ale nemůžu jinak. Vůně sena, kozích bobků nebo třísky v ruce….tenhle formát mne prostě, jako uspávačka na všední den, vyhovoval. A teď mne můžete začít kamenovat. ()

ConanVJ odpad!

všechny recenze uživatele

Banda blbů se ocitne na osamocené farmě a hrajou si na mistry světa. Opět další debilní česká reality show, která je zcela zbytečná. Kdyby radši ty prachy za natáčení takovýhle sračky dali na nějakej pořádnej film, ale to by nesměl vzniknout pod Novou, protože ty její výtvory stojej fakt za hovno. Za mě 0% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno