Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Tak nevím co si o tomdle mysleť. Jsem balík z dědiny , co z vidlema i spí , ale že bych někdy musel řešit podobný problémy jako didle divní lidé , tak to asi neee. // - // Vemte burany z města , kde teplý housky koupíte v každým krámě i ve 3 ráno a hoďte je do vidlákova uprostřed ničeho , vemte jim všechno co do té doby měly a rozmístěte kamery. Toť vše. _ / _ Bohužel , do těchto show ( reality ) se většinou vybírají tupci z tupounovy tupé lhoty , kteří nemají na práci nic jiného než přesvědčit lidi že ONI jsou přece od přirození farmáři jak se patří a žádná hnojníková karastrofa je nedokáže rozházet. Po 3 dnech to začne nabírat na obrátkách , kdy se první slečna rozbrečí , protože jí chybí mobil , nebo její plyšák ( nebo cokoliv ) Do toho intelektuální hovado , začne filozofovat o tom , že před xy lety takhle žily všichni a že je příjemné se vrátit ke kořenům. Vyfintěná panička z baráku za 5 mega - co si sebou přivezla 8 lodičky " pro každou příležitost " , je najednou velmi udivena , když musí vysmejčit půl baráku a ještě při tom loupat brambory a nachystat jídlo pro 12 kreténů , kteří jsou po 3 hodinách práce tak ztrhaní že si stěžujou na nelidské zacházení. A pak příjde to na co všichni čekají - intriky - koho vyhodíme ? Kdo to má za pár ? Kdo mě sere nejvíc ? Koho miluju ? Kdo je tento týden můj kamarád ? // Nemám tydle show moc rád , protože to je akorát banda idiotů , kteří " jsou tu za dobrodružstvím " a nikdo nepřizná že de po prachách. Holt češi se od zahraničních showmenů mají ještě co učit ( bohužel NOVA se nepoučí nikdy ) ()

BruceW odpad!

všechny recenze uživatele

Při shlednutí několika dílů reality show Farma se lze jenom smát. Nechápu důvod, proč bych se měl dívat na partu městských lidí, jak okopávají brambory a staví novou stodolu pro krávy. Všechny postavy jsou samozřejmě vybrány s co možná největším sociálním extrémem, a proto nechybí barbie, šampón, homosexuál či psychopat. Ti všichni přežívají na "autentické" farmě, kde nad nimi pevnou ruku drží přísný Hospodář, kterého nejspíše najmuli v nejbližšímamatérském divadelním kroužku. Bohužel ani jednotlivé zápletky nedávají pocit skutečnosti a režie TV Nova je cítit až příliš. Znovunalezení Terezy Pergnerové k tomu všemu dále jenom ubírá na již tak hrozné kvalitě. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na to náhodou nezačal divat hned od začátku, tak by to pro mě asi byla nesnesitelná realitní šou(st) kravina. No na štěstí šoustu se to netýká, jak třeba v Hotelu Paradise. Dokonce mě to ale někdy i baví. Co mě tam vyloženě sere, tak že se pravidla vytváří asi až za běhu, což je dost nefér vůči soutěžícím a výhodou pro p*če, pro který to dycky znamená výhodu. Samozřejmě Nova z toho chce udělat hlavně show plnou zvratů, šoků, intrik a toho nejhnusnějšího, co v lidech je. Je mi ale jasný, že to sestříhávaj jenom z toho, co se jim hodí. Takže díl od dílu mě to čím dál víc sere a příště se na to už dívat nebudu. Proto dávám hodnocení nízké, protože to bude čím dál horší a horší. Navíc jsem se ujistil, že Pergnerka je regulérní pička, která je buď tak regulérně trapná od přírody nebo se nechá takhle zdementnit nějakejma pubertálníma scénáristkama a formátem pořadu)... ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Tak slovenskou verzi jsem shlednul celou a na tu českou se těším taky , jako proč to všichni odsuzují nechápu ale každýmu se líbí něco jiného :) ale "nádherně" se svým komentářem předvedl uživatel kingik což nasvědčuje asi něco o jeho inteligenci Dne 22.8.2012 ještě doplňuji svůj komentář : Jak tak ke konci této reality show sleduju tak to jde od 10 k 5 . S celkem fajn odreagování se stala příšerná fraška na kterou se už vůbec ale vůbec nedá dívat . Jestli si nova myslí když dělá takovýhle změny že je dobrá a že se dělá ještě lepší tak se plete a je tomu přesně naopak ! Trapárna jak má bejt , fakt ubohý . věta na závěr: Zlatá slovenská farma ta si aspoň udržela svoji uroveň ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se mám stydět a preventivně chodit do práce kanály, ale mne tenhle druh reality-show bavil. Já vím, klub fanoušků Akiry Kurosawy mou existencí bude silně opovrhova, ale nemůžu jinak. Vůně sena, kozích bobků nebo třísky v ruce….tenhle formát mne prostě, jako uspávačka na všední den, vyhovoval. A teď mne můžete začít kamenovat. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama