Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

GOtoUCSC 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda reality show, ale Česká republika to prostě neumí a když se do toho ještě pustí Nova vzniká tohle .. Výběr lidí je opět jako v několika předchozích nováckých realityshow naprosto otřesný (bývalý přítel bývalé přítelkyně Sámera Issy - oficiální představení soutěžícího). Nechápu, jak je možné, že když se člověk přihlásí do soutěže, která se jmenuje "Farma", může být pak překvapen, že je na farmě a že tam jsou krávy. Osobně si také myslím, že organizátoři byli dost mírní v určování podmínek, které rozhodně nejsou nijak extrémní (viz. tabák ) a že známým se potřeboval dohodit kšeft ( viz. zmatená jízda limuzínou po ČR sem a zpátky.) Moc ráda bych věřila mamince větu : " Ono se to snad nějak ještě rozjede ", ale obávám se, že nerozjede a proto se svou véšeň pro reality show vydám ukojit do zahraničí. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na to náhodou nezačal divat hned od začátku, tak by to pro mě asi byla nesnesitelná realitní šou(st) kravina. No na štěstí šoustu se to netýká, jak třeba v Hotelu Paradise. Dokonce mě to ale někdy i baví. Co mě tam vyloženě sere, tak že se pravidla vytváří asi až za běhu, což je dost nefér vůči soutěžícím a výhodou pro p*če, pro který to dycky znamená výhodu. Samozřejmě Nova z toho chce udělat hlavně show plnou zvratů, šoků, intrik a toho nejhnusnějšího, co v lidech je. Je mi ale jasný, že to sestříhávaj jenom z toho, co se jim hodí. Takže díl od dílu mě to čím dál víc sere a příště se na to už dívat nebudu. Proto dávám hodnocení nízké, protože to bude čím dál horší a horší. Navíc jsem se ujistil, že Pergnerka je regulérní pička, která je buď tak regulérně trapná od přírody nebo se nechá takhle zdementnit nějakejma pubertálníma scénáristkama a formátem pořadu)... ()

Reklama

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem sice kluk z města, ale babičky jsem měl na vesnici. Proto mi připadá úplně neuvěřitelné, že se budeme v roce 2012 dívat na "reality show" o tom, jak vypěstovat kedlubnu, dát najíst koze, umýt se studenou vodou (v létě!) a vypustit svůj produkt do suchého WC. Doufám, že tady někdo nebude blábolit něco v tom smyslu, že je to strašně užitečný pořad, protože až přijde konec technických vymožeností, až dojdou suroviny jako ropa, tak se nám budou zkušenosti z takovýchto pořadů hodit. No a to, že tuto stupiditu moderuje Tereza, jen dokresluje bídu tohoto žánru. A proč účastníkům lžou? Dali jim jídlo, prý že jim ho nikdo nevezme a po chvíli jim ho vzali. Trapné. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Intelektuálně smýšlející televizní pořady už mají nějaký ten pátek dovolenou, takže člověk musí přijmout i tucet méně či více nesympatických nových několikatýdenních „celebrit“, které chtějí být sami sebou a poznat v poměrně krutých podmínkách sami sebe. Ha ha.. Podobné pořady buď svědčí těm, kteří se hodlají opít a následně slušně bavit, nebo masochistům, kteří už nevědí, jak si ublížit. Jenže Farma je trochu jiná. Nova po několika méně či více povedených reality show, dá se říct, našla recept na ukuchtění další z těch povedenějších a třaskavějších pořadů, divák má zase za horkých letních večerů co žrát, protože skutečně nutno podotknout, že tentokrát jde o poměrně stravitelnou záležitost!! PS: Viděli ti „odpadoví“ chytrolíni tady v poslední době třeba Hotel Paradise a jeho osazenstvo? To je teprve peklo na Zemi.. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Jedinečná reality show po dlouhé době Vyvolených, Big Brothera a podobných kravin na které se už snad dnes nikdo nedívá. U Farmy jsem tomu propadl a začal se dívat an každý díl a totálně mě to vzalo. Je to jedinečné, dobrý nápad a účastníci tomu dodávají tu správnou jiskru. Já se bavím a stále očekávám, kdo vyhraje ten "balík" na konci. Go Go Milan. 75%. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama