Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

Skarface 

všechny recenze uživatele

Tak slovenskou verzi jsem shlednul celou a na tu českou se těším taky , jako proč to všichni odsuzují nechápu ale každýmu se líbí něco jiného :) ale "nádherně" se svým komentářem předvedl uživatel kingik což nasvědčuje asi něco o jeho inteligenci Dne 22.8.2012 ještě doplňuji svůj komentář : Jak tak ke konci této reality show sleduju tak to jde od 10 k 5 . S celkem fajn odreagování se stala příšerná fraška na kterou se už vůbec ale vůbec nedá dívat . Jestli si nova myslí když dělá takovýhle změny že je dobrá a že se dělá ještě lepší tak se plete a je tomu přesně naopak ! Trapárna jak má bejt , fakt ubohý . věta na závěr: Zlatá slovenská farma ta si aspoň udržela svoji uroveň ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Reality show). Jednu hvězdu dávám nápadu. Konečně nějaká reality-show v uzavřeném prostoru, kde musejí tvrdě makat aby vůbec "přežili". Druhou hvězdu dávám Sáře, která se mi líbila, ale bohužel už vypadla. 3 hvězdy strhávám za doslova dem*ntní povahu určitých lidí, a také je pravda, že se za celý díl pomalu nic neděje. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 40% (2*) | ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem dva díly. Jeden z vlastního rozhodnutí, druhý během návštěvy u přátel. V tom prvním mě fascinoval chlapec, který se odmítal dotknout jakékoliv práce, zatímco ostatní obviňoval z nicnedělání, v tom druhém jsem zas užasle sledovala, že polovina vypadlých soutěžících zjevně zamrzla na předškolním vývojovém stupni, protože dle jejich nevraživosti a neschopnosti bavit se se semifinalistou Milanem bych si myslela, že jim musel minimálně vyvraždit polovinu rodiny. A po těch dvou dílech a z poznatků, které mi sdělili o dění soutěže přátelé, musím konstatovat následujicí: 1) Od celkového konceptu "reality show o životě mimo civilizaci" jsem čekala mnohem více, protože štípání dřeva, obracení sena a krmení hospodářských zvířat skutečně nepovažuju za hardcore podmínky. 2) Přijde mi, že producenti mají vybrané typy, které chtějí protlačit co nejdále, protože vrátit někoho dvakrát po vypadnutí zpět do hry nebo položit v semifinálovém duelu otázku, na kterou může znát odpověď jen jeden ze dvou soutěžících, mi skutečně nepřijde fér. 3) Tohle není reality show ve stylu Survivora; tohle je nový Big Brother, jelikož více než o schopnost přežít tu jde o konflikty mezi soutěžícími. A co je nejhorší, většina z nich moc inteligence nepobrala. Milane, tobě jsem tu výhru přála, Davide a některá děvčata, vám bych za vaše chování asi dokázala velmi snadno jednu vrazit, ačkoliv si nepamatuju, že bych kdy v životě někoho uhodila. ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Samotný koncept téhle reality show je docela v pohodě, autory chápu a myslím že se jim celkem podařilo naplnit záměr. Všechno doplnili o sebranku lidí kde si každý najde svého favorita - alkoholička, cholerik, pražák, striptérka, buzerant ... Ale to co překousnout nedokážu je ta dementní kráva co to uvádí, za každou cenu se z toho snaží udělat to největší drámo pod sluncem a pokaždé když promluvím mám rudo před očima, ale bylo by na dlouho tu vypisovat všecky ty její sračky co jí jdou z huby, takže si to odpustím. Farmu beru jako takový emocionální výplach rád se na ni podívám, ale co se týče naší televizní tvorby stojí to za starou papuč. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Páni, tady jsou nečekaný zvraty jak v Survivorovi :D Farma by byla pěkná a možná i koukatelná nebýt toho, že to je zbytečně natahovaný. Přes dva měsíce? Každý díl přes hodinu? To je prostě moc a Pergnerová má celkem pitomé otázky. Koukal jsem spíš jen tak na vyřazovací souboje, spíš teda ke konci a na některý díly v tejdnu. Určitě bych se na to díval víc, kdyby tam byla moje občasná kadeřnice, kterou tam dokonce pozvali, ale volali jí moc pozdě a už měla sjednanou práci, tak to musela odmítnout. Za rok jí tam prý vezmou, tak jsem zvědavý :D ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama