Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tereza Pergnerová vypadá líp než kdykoliv před tím. To je nesporný fakt. Ale kolikrát působí děsně nemastně a neslaně. Ten vzorek soutěžích je taky kapitola sama pro sebe. To fakt na castingu nebyli zajímavější lidé? Představovala bych si tam bandu kravaťáků a modelek, to by byla větší sranda, kdyby nazuli gumáky a vykročili směle do chlívku s vídlemi v ruce. Jen, aby to pak to nebohé zvíře přežilo. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Nie,žiadny obdiv,ale podľa mňa skôr poľutovanie.Ich trápne vystupovanie,prejav a správanie sú často na smiech,ale potom si človek uvedomí,že je to skôr do plaču.Ja len dúfam,že takýchto ,,celebrít" bude na obrazovkách čoraz menej.Chcela som napísať,že mi je tých ľudí lúto,ale oveľa viac ľutujem tých,ktorý si články,videá a akékoľvek príspevky o nich zo zvedavosti a zo záujmom čítajú.Jednu hviezdičku im,ale udeľujem zato,že prezentujú hlúposť na verejnosti! ()

Reklama

Mallinali odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se to proboha aspoň jmenovalo normálně, třeba statek...nebo prasečák. Ne, my musíme být světoví za každou cenu. A to i když neumíme vybrat lidi, neumíme udělat zajímavý situace, neumíme to dát do širších souvislostí a snažíme se k tý nudě přitáhnout jenom trapárnama kalibru zpívající Brožové. Ale možná je to dobrý jako sociologická sonda, kam až zašel rozklad české morálky. No a když si to dá člověk jedním vrzem s Televizníma Novinama, tak nepochybuje, že zašel dál než duše Emila Holuba... ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem sice kluk z města, ale babičky jsem měl na vesnici. Proto mi připadá úplně neuvěřitelné, že se budeme v roce 2012 dívat na "reality show" o tom, jak vypěstovat kedlubnu, dát najíst koze, umýt se studenou vodou (v létě!) a vypustit svůj produkt do suchého WC. Doufám, že tady někdo nebude blábolit něco v tom smyslu, že je to strašně užitečný pořad, protože až přijde konec technických vymožeností, až dojdou suroviny jako ropa, tak se nám budou zkušenosti z takovýchto pořadů hodit. No a to, že tuto stupiditu moderuje Tereza, jen dokresluje bídu tohoto žánru. A proč účastníkům lžou? Dali jim jídlo, prý že jim ho nikdo nevezme a po chvíli jim ho vzali. Trapné. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nova nemá čím by zaplácla večerní odpadní vysílání a tak sáhla po provařené reality show. Současně nemá na jiného moderátora a tak volí prehistorickou vycpaninu Pergnerovou. Nepotřebuji vidět ani vteřinu z této reality show značky smetiště lůz. Absolutní averze k fetce Pergnerové, která už sebou podivně škube a trhá jen při mluvení. Absták je blbá věc. Kdybych se čistě hypoteticky ocitnul mezi soutěžícími a tahle hrůza ke mně měla jedinou nervozní poznámku, odpálil bych ji jak basebalový míček s mrazivou větou: "Vypadni, ty super krmená píčo do hoven a pak po dobu trvání této otřesné reality show žer výkaly těch, kteří tuhle nemožnost zplodili v chorých hlavách". A pak by mě diskvalifikovali. Pergnerová je nejškaredší, nejnesympatičtější a totál asexuální česká sereblita. Navíc nechápu na co tohle sledovat, když ten, co je u obrazovky nic nevyhraje a nic z toho nemá. Opravdu jedna velká zbytečnost se soutěžícími tak odpornými jak pokálený prkno od hajzlu na toaletách v nádražní restauraci páté cenové. 0% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama