Reklama

Reklama

Open Grave

  • Velká Británie Open Grave
Trailer 1

Muž sa prebudí v otvorenom hrobe plnom mŕtvych tiel. Postihla ho strata pamäti, a preto nevie, kto je, ako sa na toto desivé miesto dostal a či je vrahom tých obetí on sám alebo niekto iný. Zachráni ho tajomný muž a dostáva sa do domu plného cudzincov, ktorí taktiež trpia stratou pamäti. Pri odhaľovaní záhady, kto je vlastne vrahom, sa začína boj o život. (kubqo)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (133)

Perverz 

všechny recenze uživatele

Ztráta paměti a probuzení v díře mezi mrtvolama, začíná to dobře, týpek se vyhrabe, má u sebe bouchačku, a potká skupinku lidí, ti si také nic nepamatují. Les. A všude kolem visí mrtvoly lidí nebo jsou přivázány ke stromu, občas se jen tak válejí. Nikdo nikomu nevěří, znají se? Kdo je kdo? Pomalu se to odhaluje, bla bla bla. Herci, neznámé pysky, moc jim to nejde. Nejvýraznější asi byla Josie Ho. Příběh by nemusel být špatný, ale nepodařilo se ho odvyprávět chronologicky srozumitelnějším vývojem. Prostě je to nastříhané na piču. Dívat se na to dá. Dokoukal jsem to a ani tak netrpěl. Silnější dvě hvězdy. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Každý se určitě po kalbě probudil na nevšedním místě. Někdo s kobylou v posteli (to asi jen já) a tak. V tomto snímku se týpek probouzí v masovém hrobě a ne však po párty. Nečekal jsem, že mě zrovna tenhle snímek může bavit. Naprosto skvělé podaný příběh, výborný casting, kamera i styl jakým to je natočené. Celý příběh jsme svědky odhalování střípků z minulosti a tak se pomalu dostáváme k famóznímu konci, který mě uchvátil asi nejvíce. Režisér se snaží udržet diváka co nejdéle v nevědomosti a neukázat mu vše po 20 minutách. Sice zde není žádný náznak nějaké velké brutality, ale to mi nevadilo a já se skvěle bavil celou stopáž. Díru do světa tento kousek asi neudělá, ale určitě stojí za zhlédnutí. Překvapení týdne! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl se skupina lidí probírá z amnézie. No občas sice chodí po lese, sem tam potkají podivnou existenci, ale pořád a neustále jsou v procesu rozpomínání se. Hrozný. V závěru konečně dojde k vysvětlení proč jsem na všechen ten zmatek skoro hodinu a třičtvrtě koukal, ale ani to mě příliš neuspokojilo. A neokouzlili mě ani mdlí herci, ačkoliv Kretschmann se snažil, co mu síly stačily. Dlouho se mi to tady válelo a nechtělo se mi do toho a teď už vím proč. 15% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Po sci-finkách "District 9" a "Europa Report" se tenhle opravdu zajímavý týpek Sharlto Copley objevil v souvislosti s hororem "Open Grave", který jsem nemohla vynechat..Pustila jsem si to s tím, že když to bude sklouzávat k debilitě, tak vypínám, ale nakonec jsem dokoukala s jedním dechem.. Klasické téma o zombících je tu zpracováno velmi netradičním způsobem, který je velmi koukatelný a vysoce záhadný.. Jeden z nejlepších hororů loňského roku! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Probuzení v masovém hrobě se ztrátou paměti, skupinka pěti dalších podobně postižených individuí - úvod snímku náramně rozehrává průzkumnou partii plnou neznáma, napětí, nedůvěry, náznaků. A v béčkovějších vodách pokračuje k vydařené pointě, kterou jsem odhadl krátce po polovině, snad proto mi závěr přišel trochu natahovaný. Lepší ***. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno