Reklama

Reklama

Open Grave

  • Velká Británie Open Grave
Trailer 1

Muž sa prebudí v otvorenom hrobe plnom mŕtvych tiel. Postihla ho strata pamäti, a preto nevie, kto je, ako sa na toto desivé miesto dostal a či je vrahom tých obetí on sám alebo niekto iný. Zachráni ho tajomný muž a dostáva sa do domu plného cudzincov, ktorí taktiež trpia stratou pamäti. Pri odhaľovaní záhady, kto je vlastne vrahom, sa začína boj o život. (kubqo)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (133)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V hrobe plnom mŕtvol sa preberie chlapík, ktorý absolútne netuší kto je, čo sa stalo, prečo sa nachádza na takom mieste. Jediné čo má pri sebe sú kľúče, zapaľovač a pištoľ. Po krátkom volaní o pomoc mu neznáma žena hádže lano, za pomoci ktorého sa vyšplhá von z diery. Následné stretnutie s ďalšími ľudmi v blízko stojacom dome mu odpovede na jeho otázky taktiež neprinesie. Práve naopak. Všetci zúčastnení totiž majú totožný problém. Nikto o sebe nič nevie, nikto nikoho zo skupinky nespoznáva. Čo sa to vlastne deje? Sú to priatelia, alebo ...? Zo žánru horor v tomto snímku nájdete pramálo. Keď sa už konečne naskytla nejaká šanca, bola "utopená" ako ( pardon za prirovnanie ) štence v potoku. Snaha režiséra o natočenie dobrého psychologického thrilleru sa síce uprieť nedá, ale akosi mu vyšli len dva prvky z tohto žánru - chaos a pointa rozuzlenia. Ja osobne mám takéto filmy veľmi rád, no "jedným" slovom musím dodať, že sa jedná o priemerný snímok, z ktorého sa mohlo vyťažiť omnoho viac. Je to škoda - 50%. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Keď som sa pozrel na tie hodnotenia, tak som zapochyboval, či som spravil dobre, keď som sa rozhodol pozrieť si toto. Našťastie sa nekonal žiaden prepadák, ale od hororu to malo dosť ďaleko, dve ľakačky to predsa nemôžu zachrániť. A tak som len pekne čakal, kým si zúčastnení spomenú, čo sa to vlastne deje. Na záver som sa z rozuzlenia síce nedokakal, ale tiež som si vravel, že to mohlo byť aj oveľa horšie, takže spokojné 3* ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nejzmatenější horor roku, který občas působí, jako kdyby v něm chyběly celé scény. Ačkoli v závěru doposkládaná fabule není v základě úplně marná, scenáristé nadějný příběh bohužel naprosto nezvládli odvyprávět, takže se rádoby znepokojivé mystérium postupem času mění na nechtěně směšný chaos, ze kterého už od jistého momentu není možné odejít se zcela vztyčenou hlavou. Režijně bezzubé, herecky mdlé, scenáristicky nezvládnuté. Tady se toho pokazilo fakt hodně. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Probuzení v masovém hrobě se ztrátou paměti, skupinka pěti dalších podobně postižených individuí - úvod snímku náramně rozehrává průzkumnou partii plnou neznáma, napětí, nedůvěry, náznaků. A v béčkovějších vodách pokračuje k vydařené pointě, kterou jsem odhadl krátce po polovině, snad proto mi závěr přišel trochu natahovaný. Lepší ***. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Napovím vám scénkou z filmu, jakým je vlastně Open Grave typem snímku. Poté, co jedna z postav zařve násilnou smrtí, kdosi moudře pronese: "Musíme držet pohromadě!" Střih, v dalším záběru jsou přeživší rozdělení ve dvou skupinkách na dvou odlišných místech. What the hell? Mno, takže... Pointa docvakne každému nad 15 let po dvaceti minutách a asi nejvíc zamrzí, že rejža přitom s mystery zápletkou pracovat umí. Baví to, ale sem tam to z diváka dělá kreténa. Jo, a ještě je to od A-Teamu první film, ve kterým mě Sharlto Copley vyloženě nesral. Ty dvě hvězdy pak vlastně dost mrzej... ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama